DECA VERE MATOVIĆ SU VRLO MISTERIOZNA, NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVE: Dok je pevala po kafanama, oni se posvetili OVOME

Vera Matović ima ćerku i sina na koje je neizmerno ponosna, a ne zna se ko je od njih uspešniji.

Porodica
10:28h Autor:
DECA VERE MATOVIĆ SU VRLO MISTERIOZNA, NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVE: Dok je pevala po kafanama, oni se posvetili OVOME
Vera Matović, Foto: preentscreen/Youtube

Pevačica Vera Matović odavno važi za kraljicu narodnih veselja, tokom karijere duge pola veka, osvojila je sva priznanja koja jedna umetnica može da dobije, a njene hitove obožava i omladina! I danas puno nastupa, a svaki dinar je pametno ulagala, te može da se pohvali i impozantnom kolekcijom antikviteta, ali i jednom od najskupljih kuća u Beogradu.

Ona sama bi, verovatno, kao najveće bogatstvo izdvojila skladan porodični život. Sa suprugom Ratomirom Raćom Matovićem, harmonikašem, provela je pola života deleći dobro i zlo. Najveću sreću donela su im deca, ćerka Violeta i sin Miljan.

Vera Matović
foto: Printscreen Youtube

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorirazam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je jednom prilikom pevačica, koja se trudi da Violetinu i Miljanovu privatnost maksimalno sačuva.

Zbog prirode posla Vera Matović i njen suprug nisu, tokom odrastanja dece, bili sa njima onoliko koliko su želeli, a o tome pevačica danas kaže:

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je moja ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju. Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali, bile je iskrena Vera, prenosi Hello.

Vera Matović
foto: Printscreen/youtube/ BN Music Official

- Suprug i ja smo neizmerno ponosni na našu decu. Izrasli su u časne ljude. Mogli su sve da urade, ali nisu. To je do njih, a ne do roditelja. Mi smo ih samo pratili - napomenula je govoreći o roditeljstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs