POSLALA MI JE 13. FEBURARA U 13 H I 13 MINUTA: Jelena Karleuša ove reči MAJKE ne zaboravlja, njihov oproštaj SLAMA SRCA

Jelena Karleuša poslednju poruku majke zauvek će pamtiti, kao i sve savete koje je dobijala od nje kad joj je bilo najteže.

Celebrities
13:51h Autor:
POSLALA MI JE 13. FEBURARA U 13 H I 13 MINUTA: Jelena Karleuša ove reči MAJKE ne zaboravlja, njihov oproštaj SLAMA SRCA
Foto: ATA Images

Jelena Karleuša ovih dana dominira na svetskoj modnoj sceni, te joj pohvale stižu sa svih strana nakon spektakularnog učešća na revijama cenjenih kreatora na Nedelji mode u Parizu. Mnogi kažu da je zasenila, čak, i Georginu Rodrigez, lepšu polovinu fudalera Kristijana Ronalda, ali i brojne top modele.

Nakon što je pokrenula revoluciju na estradi, objavivši dva nova albuma istovremeno, Jelena je nastavila da niže uspehe i van granica naše zemlje, te je već snimila i duet sa američkom rep zvezdom Tinom, koja ima pesme sa pevačicama Niki Minaž, Keli Rouland, pevačem Ludakrisom...

- Istina je da je duet snimljen, ali ga iz više razloga nisam stavila na albume "Alfa" i "Omega". Biće objavljen kao singl, u posebnom trenutku... Videćete", reklaje Karli.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Od tinejdžerskih dana je znala da želi da bude na sceni, a pevanje je bila njena velika ljubav. U svemu što je želela da uradi ili postigne odmalena je imala beskrajnu podršku majke Divne, koja je bila čuvena novinarka i radio-voditeljka. Uvek je čuvala leđa pevačici i bila joj oslonac za bilo koju želju ili zamisao, ne dozvoljavajući da je bilo šta sputava. Bila je njen pancir, kada su je napadali i sklonište u teškim momentima.

Iako se borila kao lavica godinama sa karcinomom, bolest je, ipak, bila jača. Preminula je 2019. godine, a sa njenim odlaskom Jelena se nikad nije pomirila.

Nedavno je objavila sliku na kojoj se vidi jedno od poslednjih dopisivanja Jelene i njene majke, a poruke nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Divna Karleuša
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Šta radiš mamina?

- Kako ti je?

- Bolje mi je. Brinem zbog tebe.

- Zašto zbog mene, mama? Sve je super.

- Niko, NIKO, nije vredan da si tužna. Volim te!!!

1 / 5 Foto: ATA Images

Sutradan, u nedelju, 13. februara u 13 sati i 13 minuta Divna je napisala ćerki:

- Šta radiš, lepotice moja?

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram / karleusastar

Samo dan pre nego što je nasputila ovaj svet, Divna je na svom Instagram profilu objavila Jelenim snimak gostovanja u inostranim medijima iz komentar "Moja lepotica", a Jelena joj je odmah uzvratila još nežnijim rečima: “Ti si moj anđeo”. I to je bio zvaničan rastanak majke i ćerke koje su bile veoma povezane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs