SPAVAO SA ČUVENIM SRPKINJAMA, ALI JE RAZUM IZGUBIO ZBOG PRELEPE HRVATICE: Cela Srbija prepričava ono što mu je ona rekla

Ljubavni život Sergeja Trifunovića intrigira javnost već decenijama, ali glumac nikada nije pričao o svojim vezama.

Ljubav
16:43h Autor:
SPAVAO SA ČUVENIM SRPKINJAMA, ALI JE RAZUM IZGUBIO ZBOG PRELEPE HRVATICE: Cela Srbija prepričava ono što mu je ona rekla
Sergej Trifunović, Foto: ATA Images

Sergej Trifunović može da se pohvali vrlo raznolikom glumačkom karijerom, replike junaka čiji je lik tumačio u brojnim ostavrenjima mogu se čuti na svakom koraku i danas. Sa druge strane, njegov privatni život ne prestaje da intrigira javnot, a već godinama važi sa neuhvatljivog neženju.

Međutim, u prošlosti je imao romanse sa prelepim devojkama, bio je i na korak do braka, ali na ludi kamen do sada nije stao, iako ulazi u šestu deceniju.

Mediji su ga povezivali sa Natašom Bekvalac, Marinom Perazić, Marijom Karan, Majom Mandžukom, Katarinom Žutić, Mirjanom Joković....

Sergej Trifunović
foto: printscreen/youtube/ NOVA S

Jedna od najozbiljnijih veza bila mu je sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, sa kojom je počeo da se zabavlja 2006. godinem, a ponovo su počeli da se viđaju četiri godine kasnije. Međutim, brzo je došlo do ponovnog razlaza.

Velika ljubav mu je bila i AnaVučelić, ćerka Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Raskinuli su u septembru naredne godine.

Njihova priča trajala je godinu dana, a u tom periodu retko su se razdvajali. Njihovi najbliži očekivali su pozivnicu za venčanje, ali stigla je vest o raskidu.

– Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira – rekao je svojevremeno Sergej za HELLO!, odgovarajući na pitanje kakav je njegov stav o braku.

Marija Kilibarda i Ana Vučelić
foto: PritnscreenInstagram/Kilimara

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović kasnije se udala za pozorišnog reditelja Veljka Mićunovića, sa kojim je dobila sina.

Iako su ga jedno vreme povezivali upravo i sa Natašom Bekvalac, ta priča je dobila sasvim drugi epilog kada su se javno "zakačili" dok je Sergej vodio jednu zabavnu emisiju a novosadska barbika gostovala u istoj.

Tom prilikom mu je pevačica u emisiji rekla: „Zbog da jedeš go*na“.

Još uvek nije potvrđeno sa kim se trenutno viđa.

1 / 5 Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Bogata karijera

Sergej je rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru. Danas živi i radi u Beogradu. Sergej i njegov mlađi brat Branislav su talenat za glumu nasledili od oca Tomislava koji se takođe bavio ovom profesijom. Majka Slobodanka je pravnica.

Odrastao je u Kruševcu i Užicu, a 1990. godine je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Nakon četiri godine je diplomirao, a 2009. godine je postao asistent na katedri za glumu. Studirao je sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem i Vojinom Ćetkovićem.

Stil / Hello / Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs