NJIHOVA DECA NE IGRAJU DRUŠTVENE IGRE I IMAJU ZABRANU DA PRAVE SELFIJE: Bizarna pravila vaspitanja kraljevske porodice

Zašto kraljevsku decu ne možete da dodirnete i napravite selfije sa njima, i zašto kraljevska deca ne mogu da igraju društvene igre?

Porodica
Autor:
NJIHOVA DECA NE IGRAJU DRUŠTVENE IGRE I IMAJU ZABRANU DA PRAVE SELFIJE: Bizarna pravila vaspitanja kraljevske porodice
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je neka pravila vaspitanja uvela sama, ali su druga izazvala raspad odnosa članova njene porodice i izbijanje skandala. Upoznajte pravila kojih se Vindzori pridržavaju godinama. Zašto ne možete da ih dodirnete i napravite selfije sa njima, i zašto kraljevska deca ne mogu da igraju društvene igre?

Kostimi samo u intenzivnim bojama

Elizabeta II je uvek birala monohromatsku odeću. Retko se pojavljivala u sakoima i suknji ili haljinama u različitim bojama. Gotovo nikada nije odlučila da nosi odeću sa veoma šarenim uzorcima. Da li su ljubičasta, jarko žuta i živo zelena bile prikladne za figure u tako važnom položaju? Samo u posebnim prlikama.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

Tako oblače i decu. Na njima nikada nema napadnih boja, pa tako deca izgledaju kao mali ljudi. Nezamislivo je na njima da vidite majice sa nekim natpisima ili preagresivne boje.

Nije dozvoljeno da ih dodirnete niti sa njima slikate

Nije vam dozvoljeno da ih dodirnete niti se rukujete kada ih pozdravljate. Deci članova britanske kraljevske porodice nije dozvoljeno da poziraju za selfije. Ni u kom slučaju ne smete dodirivati ili grliti decu članova monarhije ili se rukovati u znak pozdrava. Na gest možete uzvratiti samo ako ga druga strana inicira. Ovo pravilo je prekršio Lebron koji je prijateljski zagrlio Kejt Midlton tokom susreta sa Kembridžima. Fotografije košarkaša sa prinčevskim parom proširile su se internetom, a mediji su to smatrali ogromnim neuspehom sportiste.

Britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Deci vojvotkinje Kejt i princa Vilijama zabranjeno je, između ostalog, Monopol i bilo koje društvene igre. Igre koje uključuju laganje ili iskrivljenje istine na bilo koji način su zabranjene za kraljevsku decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs