OVA DVA MOMKA SU IZAZVALA POTPUNI ŠOK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Oni su zapravo i braća i rođaci a ljudima ništa nije jasno

Korisnici društvenih mreža su potpuno zbunjeni nakon priče o ova dva momka koja izgledaju kao identični blizanci a da li su zapravo to ?

Porodica
Autor:
OVA DVA MOMKA SU IZAZVALA POTPUNI ŠOK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Oni su zapravo i braća i rođaci a ljudima ništa nije jasno
Identični blizanci su zapravo rođaci, Foto: printscreen/instagram/thepetertwins

Ova dva momka su postala viralna senzacija na internetu nakon što su podelili sa svojim pratiocima da su i rođaci i braća. Njihovo objašnjenje je nateralo ljude na razmišljanje jer ne mogu da shvate da li je tačno ono što njih dvojica pričaju.

Svi misle da su blizanci.

Piter blizanci, kako su poznati na TikToku, odlučili su da razjasne svoju vezu nakon što su ih više puta pitali da li su braća blizanci ili ne. Dve nove internet senzacije, obojica po imenu Piter, otkrili su svojim pratiocima na društvenim mrežama da su zapravo rođaci.

Mi nismo blizanci. Mi smo zapravo rođaci blizanci“, izjavili su.

Objasnili su kako su zapravo rođaci obzirom na njihovu neverovatnu sličnost: „Dogodilo se da su naši očevi, Pedro i Peter, braća blizanci, i da su se oženili sa našim mamama, koje su takođe sestre bliznakinje. Dakle, naši roditelji su identični blizanci“, objasnili su oni.

Zatim njih dvojica pojašnjavaju kako su dobili isto ime: „Ono što je ludo je to što su se naši roditelji venčali otprilike u isto vreme, a što je još luđe je da su i decu dobili otprilike u isto vreme“, pa dodaju. „Obojica su dobili sinove otprilike u isto vreme, a mi izgledamo skoro potpuno identično. I odlučili su da svojim dečacima daju isto ime, Peter."

Genetski gledano, mogu se smatrati braćom.

U video snimku koji je pregledan više od milion puta za samo 2 dana, odgovorili su na komentar jednog korisnika da oni genetski gledano i jesu polu- braća jer su njihovi očevi blizanci.

„To bi bila istina samo kada bi samo naši očevi bili samo blizanci. Ali obzirom da su i naše mame takođe identične sestre bliznakinje, to nas zapravo čini pravom braćom, a ne polubraćom “, ističu oni.

Genetski ste braća, ali pravno ste rođaci“, napisao je jedan korisnik, koji je dobio odgovor: „Potpuno ste u pravu što je prilično kul“, rekli su.

@thepetertwins We’re technically brothers because of our DNA. Genetically speaking we’re brothers and cousins #twins #twinsoftiktok #twincousins #brousins #science #genetics #fyp #foryoupage ♬ original sound - The Peter Twins
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs