NASILNO OTETA DEVOJČICA PRONAŠLA OCA POSLE 20 GODINA: Susret je sve rasplakao, a način na koji je to uspela je za APLAUZ

Nakon što je postala viralna na društvenoj mreži TikTok, Fuka iz Japana je pronašla biološkog oca dvadeset godina nakon njene otmice

Porodica
Autor:
NASILNO OTETA DEVOJČICA PRONAŠLA OCA POSLE 20 GODINA: Susret je sve rasplakao, a način na koji je to uspela je za APLAUZ
Porodica iz Japana, Foto: Preentscreen/TikTok

U svetu virtuelne platforme TikTok, gde se često delimo svoje priče, Fuka je otvorila vrata svoje porodične prošlosti, otkrivajući mračne tajne koje nije mogla da dokuči ravno dvadeset godina.

Odrasla u SAD-u, Fuka je dugo verovala u priču koju joj je ispričala majka - da je njen otac napustio porodicu, što je bio razlog njihovog preseljenja iz Japana u Ameriku. Međutim, sudbina je odlučila drugačije, kada je otkrila da joj je majka skrivala istinu o njenoj prošlosti. Saznala je da su preselili protiv volje oca, što je započelo niz traumatičnih događaja.

devojka iz japana
devojka iz japanafoto: Preentscreen/TikTok

Ali onda je došao preokret. Fuka je odlučila da otputuje u Japan i poseti svoje rodno mesto nakon dugih 18 godina. Na tom putovanju, susrela se sa svojom bakom, gde je slučajno pronašla fotografiju svog oca. Odlučna da ga pronađe, podelila je sliku na TikTok-u, nadajući se da će nekako uspeti da ga locira.

Iz hira je odlučila da podeli sliku na TikTok-u kako bi pokušala da ga locira, što je postalo viralno.

Uz izuzetan napor, korisnici TikTok-a su pronašli njenog oca na Fejsbuku. Fuka je posegnuo i poslao mu poruku.

Nekoliko meseci kasnije, dobila je odgovor od oca.

Sledeći ovaj predivan susret, Fuka je obnovila kontakt sa svojim ocem, otkrivajući konačno svoju pravu porodičnu istoriju. Fuka je saznala da je njena majka skrivala njihovo japansko poreklo. Njen otac je otišao u SAD u nadi da će je pronaći i vratiti, ali sudbina i pravni problemi nisu išli u njihovu korist.

Fukin otac nije odustao, ali u konzervativnoj japanskoj kulturi razvodi i roditeljska prava su bili izazovni za njega. Njena majka je na kraju odlučila da je bolje da odvede Fuku u SAD i izbriše oca iz njihovih života.

Nakon dve decenije, suđeno im je da se ponovo sretnu

Fukina majka je ubedila oca da joj da puna roditeljska prava, njen otac je napravio kompromis pod uslovom da ostanu u Japanu.

Ipak, njena majka ih je vratila u Sjedinjene Države da žive sa njenim novim partnerom i njegovom porodicom.

Fukin otac je tužio njenu majku za otmicu, ali mu vlada nije dala roditeljska prava.

Ona je objasnila: „U Japanu su razvodi zaista tabu i teško je ocu da dobije jednaka roditeljska prava nakon razvoda. Borio se za nas, samo što u Japanu imaju vrlo konzervativne stavove o pravilima majki i očeva i muškaraca i žena. Moja majka je u suštini rekla mom biološkom ocu da prestane da nas kontaktira i rekla da sada imamo novog tatu i da nam on više ne treba u našim životima."

Komentari
Komentarifoto: Preentscreen/TikTok

Kada je telefonom razgovarala sa svojim biloškim ocem, pitala ga je kako je uspela da se izbori sa ovom situacijom i nastavi dalje, a on je rekao da je dve godine nakon toga svake noći sanjao svoju Fuku i nadao se da će se sresti.

Emotivni susret oca i ćerke se desio u Japanu

Njen tata sada ima dvogodišnjeg sina, njenog polubrata.

Fuka je rekla da ju je susret sa ocem posle 20 godina istovremeno izlečio i slomio.

Drago joj je što njen otac može da gleda kako njegov sin sada raste, a on nije imao priliku da prati odrastanje svoje ćerke.

Fuku je susret sa ocem jako rastužio jer je tada bila uverena šta je sve porpustila u svom životu.

"Rastavljena sam od oca sa četiri godine i odrasla u porodici koja nije moja. Često sam se osećala nevoljeno i bezvredno kao dete, ali sam naučila da se nosim sa traumom iz detinjstva. Nikada nisam ni slutila da mu ovoliko značim."

Kada je odlazila, otac je briznuo u plač

"Kada sam odlazila, tata je briznuo u plač i zagrlio me govoreći mi koliko je zahvalan što me ima u svom životu. Tada sam shvatila da mi on celog života nedostaje.

Fuka je zahvalila korisnicima TikToka što su joj pomogli da se ponovo spoji sa ocem i rekla da je susret s njim sve što je ikada mogla da traži.

Priča o Fukinom putovanju i ponovnom povezivanju sa ocem dirnula je mnoge ljude na TikTok-u, koji su je podržali i izrazili svoju radost zbog njenog srećnog kraja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs