SVI BRUJE O TEKSTU NA SAJTU "PEOPLE" O JOKIĆU I NJEGOVOJ ĆERKI: Hit reči novinarke objasnile su sve o Nikoli

Ne prestaju da pljušte hvalospevi na račun Nikole Jokića, a čuveni magazin "People" posvetio je ceo tekst njegovoj ćerki.

Porodica
Autor:
SVI BRUJE O TEKSTU NA SAJTU "PEOPLE" O JOKIĆU I NJEGOVOJ ĆERKI: Hit reči novinarke objasnile su sve o Nikoli
Tekst o Jokiću i njegovoj ćerki na sajtu People o kojem bruje svi, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić proglašen je najboljim košarkašem na svetu, a svom klubu iz Denvera doneo je prvu šampionsku titulu u NBA ligi.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje u "Bol areni", a u centru pažnje bila je Jokićeva naslednica Ognjena. Svi domaći i svetski mediji pisali su o Jokiću i njegovoj porodici koja ga je svim srcem bodrila sa tribina.

Natalija Jokić bodrila je muža sa tribina
Natalija Jokić bodrila je muža sa tribina foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola se nije odvajao od naslednice, koja je svojim fenomenalnim stajlingom raspametila čitav svet. Tako je popularni magazin "People" napisao tekst i Jokiću u njegovoj ćerki.

Ognjena je noslila kožnu jaknicu sa brojem 15 na leđima i prezimenom "Jokić", a na ramenu je imala srpsku zastavu. Sa šampionskim kačketom na glavi smeškala se dok je njen tata primao MVP trofej i držao pobednički govor.

Porodica mu je najveća podrška
Porodica mu je najveća podrška foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

U tekstu pod nazivom "Jokićeva ćerka na presladak način slavila očevu pobedu", autorka Hana Saks pisala je o ljubavi i pažnji sa kojom se Nikola odnosio prema svojoj mezimici.

Takođe "People" je pisao o Nikolinoj ženi kao bezrezervnoj podršci, a posebno su istakli da je Natalija uz njega još od tinejdžerskih dana, a da se u Denver preselila 2015. godine zbog Jokića.

Mala Ognjena sve vreme je uživala u pažnji
Mala Ognjena sve vreme je uživala u pažnji foto: Sandy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Mislim da svi mi koji imamo supruge i decu treba da budemo srećni što su pored nas. Kada živite normalan život takve stvari mogu samo da vam pomognu. Nekad se desi da nisam kući 100 dana. Kada se vratim kući Ognjena je drugačija. Ona se doslovno promeni za pet dana", rekao je Jokić, piše "People", a prenosi Žena.rs.

Magazin je svoj tekst zaključio time da je Nikola pravi primer ostvarene osobe u svakom smislu, ali i da su pored uspeha na terenu i košarci supruga i ćerka za njega ipak na prvom mestu.

Nikola i Natalija zajedno su od tinejdžerksih dana
Nikola i Natalija zajedno su od tinejdžerksih dana foto: Profimedia

Podsetimo, njihovu dugogodišnju ljubav učvrstilo je rođenje ćerke za koju su izabrali ime Ognjena, inače slovenskog porekla izvedeno od reči "ogаnj" u značenju "plamen, vatren".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs