NIJEDNA ŽENA NE PODRŽAVA MUŽA KAO ŠTO TO RADI NATALIJA: Kad je ovo uradila, nije bilo Amerikanca koji je nije pogledao

Mnoge zanima čime se bavi žena Nikole Jokića koja je oduševila svet načinom na koji je pružila podršku svom suprugu.

Celebrities
12:13h Autor:
NIJEDNA ŽENA NE PODRŽAVA MUŽA KAO ŠTO TO RADI NATALIJA: Kad je ovo uradila, nije bilo Amerikanca koji je nije pogledao
Čime se bavi žena Nikole Jokića, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski as, Nikola Jokić doneo je Denveru pvu šampionsku titulu u istoriji. Nagetsi su postali šampioni NBA lige, pošto su u petom meču finalne serije savladali Majami sa 94:85 i sa 4:1 stigli do prstena.

Čuveni Srbin iz Sombora postigao je istorijski uspeh još jednom opravdao titulu najbolheg srpskog košarkaša. Cela Srbija slavila je Jokićev uspeh sa velikim ponosom, međutim, najveću podršku pružala mu je supruga Natalija i ćerka Ognjena.

Nikola Jokić, Natalija Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Natalija nije krila zadovoljstvo i sreću dok je sa tribina bodrila svog supruga, a ono što je ona pokazala tamo, čini se da nijedna druga žena nije. Mnogi komentarišu njenu srčanost i način na koji je bez ustezanja pružala Nikoli podršku, dok njenu srčanost prepisuju srpksom temperamentu.

Natalija Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Kamera je njene emocije zabeležila u nekoliko navrata, a to je bilo i kada je zaplakala, ali i kada je imala pobednički vrisak u završnici, kada je bilo jasno da je Denver šampion.

Vrisak koji je kada gledate kameru mogao da se čuje do Sombora, odakle su i ona i Jokić započeli ljubav još iz školskih dana.

Veliku pažnju privukla je i ćerkica Ognjena, koja je noslila kožnu jaknicu sa brojem 15 na leđima i prezimenom "Jokić", a na ramenu je imala srpsku zastavu. Sa šampionskim kačketom na glavi smeškala se dok je njen tata primao MVP trofej i držao pobednički govor.

Natalija Jokić, Nikola Jokić
foto: Sandy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je počela velika ljubavna priča

Njihova ljubavna priča seže još od tinejdžerskih dana, što je Natalija pokazala fotografijom koju je još 2012. godine postavila na Instagram. Tada su imali samo 17 godina, a još tada se videlo da je ljubav između nih dvoje bajkovita.

Natalija je bila uz Nikolu i verovala je u njega kad niko nije, onda kada niko nije ni slutio kakav uspeh će jednog dana postići.

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", priseća se Nikola

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitet.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na "Seminole State Collegeu". I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala," ispričao je košarkaš svojevremeno.

Naime, u jednom momentu se priča o tome kako je Nikola izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

U septembru su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana.

Poznato je da je Natalija završila psihologiju, međutim, trenutno je posvećena Ognjeni i suprugu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs