IZA OVE FOTOGRAFIJE KRIJE SE JEZIVA ISTINA: Mi vidimo sreću, ali istina je duboko skrivena i nevidljiva za većinu

Silvester Stalone je doživeo najveći životni gubitak koji se nikad ne zaboravlja

Porodica
15:29h Autor:
IZA OVE FOTOGRAFIJE KRIJE SE JEZIVA ISTINA: Mi vidimo sreću, ali istina je duboko skrivena i nevidljiva za većinu
Silvester Stalone sa ćerkama i ženom, Foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Gledajući Silvestera Stalonea mi vidimo srećnog čoveka kojeg okružuju prezgodne ćerke koje ga obožavaju i 25 godina mlađa žena koja je uvek tu uz njega. Ali istina je da ne nikad ne znamo šta se dešava u tuđoj glavi, u tuđem srcu i nikad ne treba zaviditi.

Silvester i Dženifer imaju tri ćerke Sofiju, Sikstin i Skarlet. Tri lepotice su izuzetno vezane za svog oca kojeg često prate na crvenom tepihu, ali da li ste znali da je Silvester imao i decu iz prvog braka?

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Sa prvom suprugom Sašom Čak, Silvester je dobio sina Sejdža koji je doživeo srčani udar i na mestu umro u 36. godini! Silvester je tada rekao da ne postoji jača bol na ovom svetu. Da se takav gubitak ne može zaboraviti, nadomestiti ili ublažiti.

U službenoj izjavi popularni Roki je tada rekao:

"Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina."

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Stalonea je još više bolela činjenica što je godinama pre smrti Sejdža bio u lošim odnosima sa njim. Naime, nakon što su se Stalone i Saša razveli, Sejdž nije hteo da priča sa ocem, ali kasnije su zakopali ratne sekire i počeli zajedno da rade na nekoliko projekata.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Saša i Stalone imaju još jednog sina Serdža koji je u ranom periodu oboleo od autizma. Glumac se sa sinom pojavio samo jednom u javnosti i to na naslovnoj strani People magazina 1982. godine. Od tada je Serdž u potpunoj medijskoj ilegali.

Ipak, agonija Silvestera Stolonea se nastavila kada mu se rodila i prva ćerka Sofija. I kod nje je uočena malformacija srčanog zaliska, pa je podvrgnuta operaciji kada je imala samo 2 godine. Na sreću sve se dobro završilo i sada je ona jedna srećna devojka, a njena majka Dženifer često ume da kaže kako je Sofija najsličnija Silvesteru, da ima sve njegove pokrete.

Dženifer Flejvin
foto: Profimedia

Silvester je veoma blizak sa svojom decom, ali tokom čitavog života bori se sa velikom tugom zbog njihovih bolesti i gubitkom svog najstarijeg deteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs