dirljivo!

NAJMLAĐA UNUKA KRALJICE NA POSEBAN NAČIN OPROSTILA SE OD SVOJE BAKE: Elizabeta II je baš nju potajno obožavala

Njoj je smrt kraljice Elizabete baš teško pala

Porodica
16:33h Autor:
NAJMLAĐA UNUKA KRALJICE NA POSEBAN NAČIN OPROSTILA SE OD SVOJE BAKE: Elizabeta II je baš nju potajno obožavala
Kako se najmlađa unuka oprostila od kraljice Elizabete II?, Foto: Profimedia

Najmlađoj unuci krajljice Elizabete II Ledi Luiz Vindzor bakina smrt je baš teško pala. Ima samo 18 godina, a ćerka je princa Edvarda i gorfice Sofije od Veseksa. Pratila je svoju porodicu na privatnoj crkvenoj službi koja je održana u čast preminule britanske vladarke sa najdužim stažom u istoriji.

Naime, i u ovim trenucima se trudi da izgleda prefinjeno i otmeno. Sa svojom bakom, koja ju je obožavala, imala je poseban odnos. Kraljica je bila slaba na nju, a u njihovom zajedničkom vemenu su obe uživale.

Ledi Luiz
foto: Profimedia

U jednom trenutku Ledi Luiz se sagla nad cvećem koje su ljudi ostavljali oko palate u kraljičinu čast i dugo je ostala zagledana u jednu tačku. U njenim očima se videla tuga i razočarenje zbog ovog ogromnog gubitka.

1 / 9 Foto: Profimedia

Osamnaestogodišnja Luiz za ovu priliku je ponela haljinu iz nove kolekcija brenda Dolče Gabana, koja je koštala više od 1.700 evra. Midi crna haljina ispod kolena imala je puf rukave i unutrašnjost sa printom leoparda.

Kraljica Elizabeta
foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Tinejdžerka je pre samo nekoliko meseci uživala u druženju sa svojom bakom, mnogo joj je pomagala tokom proslave Platinastog jubileja. Kada je kraljica izašla na balkon da pozdravi prisutne, upravo je Luiz tom prilikom stajala pored nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs