Kopirajte ih, nećete pogrešiti

Žena neponovljive lepote i stila: Šminkerka princeze Dajane otkrila sve njene tajne!

Za lepotu najvoljenije princeze bili su zaslužni ovi trikovi
Nega
21:56h Autor:
Žena neponovljive lepote i stila: Šminkerka princeze Dajane otkrila sve njene tajne!
Foto: Profimedia

Za popularnost najpoznatije princeze na svetu, Dajane Spenser, bio je zaslužan njen humanitarni rad i plasiranje istog u medije, zalaganje i aktivnost kakvu ni jedna članica kraljevske porodice do tada (u toj meri) nije iskazala, piše Elle.rs.

Ali i još nešto - najsrdačnija i najpristupačnija dama plave krvi se u tolikoj meri i sa takvom neposrednošću obraćala javnosti. I to opet nije sve, milione žena ali i mučkaraca, kupila je svojim izgledom dostojnim jedne princeze, ali ipak tako svojstvenim njoj - upečatljivim, negovanim, damskim.

Svaka njena pojava bila je svojevrsna senzacija u modnom svetu, a žene širom sveta pokušavale su da kopiraju njen stil i naravno da saznaju koje prozvode koristi za negu, stilizovanje kose, kako održava ten tako perfektnim?

Njena šminkerka Meri Grinvel, odlučila je da nam konačno otkrije ponešto od toga što je u jednom trenutku interesovalo 90% ženske populacije.

Uvek prvo nanesite balzam"Balzam za usne savršeno priprema kožu usana za karmin. Od velike je važnosti da i ovaj deo lica redovno hidrirate kao i ostatak, to je jedna od stavki koju oduvek ističem."

Svi znaju da je nije voleo: Princ Čarls pod pretnjom oženio Dajanu, samo zbog ovoga!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hidrirajte kožu svakodnevno"Ne preskačite dnevnu kreme za lice, kao ni onu noćnu. Koža mora da se hrani dovoljno i mislim da ne mogu uopšte dovoljno naglasti koliko ovaj deo smatram važnim i koliko on to jeste."

Ne zaboravljate vrat i dekolte"Kada nanosite kremu na lice, nanesite je i vrat i dekolte. Neka vam to postane deo dnevne rutine takođe. Koža je izuzetno tanka u ovom predelu, a to je ujedno deo tela na kome se prvo vide znakovi starosti. Zato ga negujte."

Više proizvoda za negu uvek je ispravna odluka" Da, u ovom slučaju: više je više! Ne plašite sa da nanesete više kreme za lice pre nego što se našminkate. Jedna od omiljenih stvari princeze Dajane bile su kreme za lice i proizvodi za negu kože. Volela je i da razgovora o njima. Ponekad bi me zvala da dođem kod nje samo da bismo pričale o kremama, tonicima i njihovim načinima delovanja."

Sama se šišala i šminkala: Tajna lepote veličanstvene Hurem! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne dozvolite ajlajneru da se razmaže"Kada iscrtavate ajlajner, potrudite se da učinite to tik uz trepavice, tako je najefektnije. A da se ne bi razmazao, nežno ga utapkajte štapićem za uši. Lejdi Di koristila je plavi ajlajner, ali ja sam bila ta koja je ubedila da odustane od njega, ne bi svom izgledu podarila topliju i nežniju estetiku."

Mini masaže su krucijalne"Masirajte svoje lice svakodnevno, bez izuzetka. Prelazite rukama i prstima alagano preko lica i probudite svoju kožu, pomozite cirkulaciji da struji brže i jače."

Ne zaboravite na korektor"Dajanina koža je zaista bila prirodno lepa, nije trebalo mnogo da se radi na njoj. Nikada joj nisam stavljala mnogo slojeva. Međutim, ona sama najviše je volela blago osunčan ten, pa sam uvek koristila nešto bronzera i rumenilo. Proizvod koji je uvek koristila je korektor", otkrila je Meri.

Dve decenije od jezive tragedije: Buran život i tragičan kraj princeze Dajane

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs