Magični rituali za negu

Sama se šišala i šminkala: Tajna lepote veličanstvene Hurem! (FOTO)

Poznata glumica otkrila je kako brine o koži i kosi i priznala koje greške je ranije pravila
Nega
19:12h Autor:
Sama se šišala i šminkala: Tajna lepote veličanstvene Hurem! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznata glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, otkrila je koje rituale godinama koristi kako bi bila lepa.

Lepa Hurem za blistavu kožu koristi samo hidratantnu kremu ujutro i uveče i veruje da bubuljice koje se povremeno pojave brže nestanu ako im se ne pridaje pažnja. U slobodno vreme ne nosi puno šminke, a uglavnom koristi hidratantnu kremu u boji, korektor ispod očiju, puder i maskaru, dok za večernji izlazak stavlja još i olovku za oči.

Lice anđela, duša đavola: Ko je bila prava sultanija Hurem?

"Kada nemam snimanja našminkam se za pet minuta, a ako izlazim uveče onda to traje deset minuta. Ali bolja sam od moje mame, ona se nikada nije šminkala", ispričala je glumica koja je rano shvatila kako je najbolje biti jednostavan.

<\/div>

"Neko vreme sam sa raznobojnim karminima i sjajevima izgledala kao klovn", priznala je kroz smeh Merjem koja je otkrila i da pre dolaska u Tursku nikada nije išla kod frizera jer je sama skraćivala kosu i to makazama iz kuhinje.

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

"Nekada bih je odrezala kratko a neki put bih napravila šiške. Ali uvek sam je sama šišala. Kad sam došla u Tursku, videla sam da je normalno da žene idu kod frizera. Sada i ja idem na šišanje i sviđa mi se. Kosa mi je sada mnogo zdravija. Čini se da kuhinjske makaze nisu bile dobre za moju kosu kao što sam mislila", priznala je atraktivna glumica koja je u Turskoj promenila i ukus za obuću.

<\/div>

"Do dolaska u Istanbul imala sam četiri do pet pari cipela po sezoni. Kada sam došla u Tursku, često bih videla tako lepe cipele pa je njihov broj malo porastao. Za svaki dan radije biram sportske cipele i papuče koje su dobre za nogu. Cipele sa visokim potpeticama do dolaska u Istanbul nosila sam vrlo retko, ali sada su počele da mi se sviđaju", zaključila je ona.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs