Odaberite bar jedan

Top trendovi za proleće i leto: Izgledajte bezobrazno skupo uz malo novca! (FOTO)

Važno je da u svojoj odevnoj kombinaciji imate samo jedan upečatljiv detalj i odmah ćete izgledati kao dama koja se oblači u najskupljim buticima
Moda
22:50h Autor:
Top trendovi za proleće i leto: Izgledajte bezobrazno skupo uz malo novca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada najuticajniji ljudi iz sfere mode ponesu neki komad, jasno je da se radi o novom trendu, piše Elle.rs.

Modni mesec uključuje zabave i revije, ali naš omiljeni deo su street style izdanja modnih urednika i blogerki koji opsedaju prve redove.

Možda se tajna krije u tome što viđenje trendova na ljudima je mnogo prihvatljije ili možda zato što nas njihove fotografije teraju da se uvučemo u trendi kripice.

Ove sezone, sasvim očekivano, neki od najboljih svetskih modnih blogerka ponesili su fantastične odevne kombinacije na ulicama Njujorka, Londona i Milana. S obzirom na to da oni imaju veliki uticaj kako se modna zajednica oblači, jasno je da će sledeći komadi biti najpopularniji u narednim mesecima.

Karo desenAko posetite neki od najpopularnijih street style sajtova, primetićete da se na njima nalazi veliki broj odevnih komada i aksesoara upečatljivog karo desena. Bilo da je reč o blejzeru ili pantalonama, ovaj desen će sasvim sigurno obeležiti period ispred nas.

Kako da se obučeš kao milionerka, iako to nisi: Trikovi sa garderobom! (FOTO)

Različite nijanse pink bojePink boja je najavljena kao veliki trend za 2017, a videvši koliki broj blogerki je nosilo ove tonove tokom nedelje mode, podsetilo nas je da zaista treba da investiramo u ovaj trend. Opredelite se za kombinaciju koja se u celosti sastoji od ružičastih tonova ili za jedan aksesoar. Bez obzira šta izaberete, ne možete da pogrešite.

Beli aksesoariStreet style su obeležili beli aksesoari, od čizama do naočara. Veoma su efektni i mogu da unaprede jednostavan stil, poput onog koji se sastoji iz farmerki i jakne.

Nastalo je opšte ludilo: Sve žene žele Rijanine čizme! (FOTO)

Nova bela košuljaOvih dana, street style zvezde nose različite modele belih košulja, koje se veoma jednostavno kombinuju sa ostalim komadima. Od klasične košulje na dugmiće, do modela nadograđenih zvonastim rukavima, mašnama i volanima, bela košulja je ponovo u fokusu.

DuksericaStreet style je živ, najviše zahvaljujući upečatljivim komadima. Jedan od omiljenih, koje blogerke obožavaju da nose, svakako su glomazne dukserice, koje poseduju neobičan kroj, poput asimetrije koja čini svaku odevnu kombinaciju efektnom i modernom.

U prvom planu trudnički stomak: Svi su gledali Amal Kluni! (FOTO)

Kontrastne prugeSlobodno uparite klasične horizontalne pruge sa dijagonalnim! Čak i da niste ljubitelj predloženih prugica, možete odabrati svoje omiljene i kombinovati ih na način koji vama odgovara.

Prevelika jaknaOve sezone imajte na umu da vaša jakna treba da bude velika - što veća, to bolja.

Kada se ovako obučemo, svima smo lepi: Dobitna kombinacija! (FOTO)

Glomazne čizme na platformuDok su kratke čizmice sa štiklom još uvek glavni trend, sudeći prema izboru trendseterki, glomazni modeli koji poseduju ravnu platformu će im se uskoro pridružiti. Odlično izgledaju u kombinaciji sa suknjama ili slip haljinama.

Vinil pantaloneUske farmerke zamenite popularnim "PVC" pantlaonama, a u obzir mogu da dođu i kožne.

Kako da promenite svoj izgled: Modni trikovi za 2017. koji će vas preporoditi! (FOTO)

A post shared by Amy Perez (@whatamywore) on Mar 6, 2017 at 5:12pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs