Jedini siguran način borbe protiv pomorandžine kore

Za mesec dana do kože bez celulita: Domaći losion i uputstvo šta da radite! (RECEPT)

Zašto biste trošili novac i na trostruko skuplje kreme ili tretmane, ako kod kuće možete da napravite sredstvo koje će zaista da vam pomogne
Nega
17:42h Autor:
Za mesec dana do kože bez celulita: Domaći losion i uputstvo šta da radite! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

S približavanjem leta, većina se brine oko svog izgleda, posebno žene. Jedna od njihovih najvećih boljki je i celulit. Celulit je estetski problem koji može da pogodi i muškarce i decu, ali žene su najčešće na meti s obzirom na to da oko 95 odsto njih ima celulit.

Vizuelno ga karakterišu udubljenja, grbavo i naborano tkivo ispod kože koje najčešće pogađa stomak, bokove, zadnjicu i butine jer su masne naslage koncentrisanije na tim područjima. Simptomi celulita uključuju obešenost, osetljivost i zatezanje na tim područjima.

Glavni uzroci celulita su hormoni progesteron i estrogen. Estrogen podstiče formiranje masnih ćelija na zadnjici, butinama i grudima, dok progesteron vodi ka slabljenju vena, zadržavanju tečnosti i gojenju. Drugi uzroci mogu da budu pušenje, stres, trudnoća, grube masaže, debljina, premalo fizičke aktivnosti i genetika.

Ispovest masera oduševila svet: Žene se skidaju preda mnom i ovako stvarno izgledaju!

Ali ne brinite, jer i za to postoje prirodne metode rešavanja.

Uz sledeći recept za prirodni losion rezultate ćete da primetite već za 30 dana! Jer zašto biste trošili novac i na trostruko skuplje kreme ili tretmane, ako kod kuće možete da napravite sredstvo koje će zaista da vam pomogne?

Sastav ovog losiona je toliko jednostavan u poređenju s komplikovanim sastavom kupovnih gelova i krema sa stotinama hemijskih sastojaka koji najčešće – ne funcionišu. Upravo u jednostavnosti je ključ rešenja!

Napravite ovaj losion i svakodnevno njime namažite pogođena mesta i rezultati će biti vidljivi, naravno ako budete uporni.

Nakon porođaja smršala 25 kilograma: Glumica otkrila kako joj je uspelo! (FOTO)

Losion za smanjivanje celulita u roku od 30 dana

Potrebni su vam: pola jabuke, 2 šargarepe, 1 krastavac, ¼ glavice svežeg kupusa, 1 limun

Napravite sok od ovih sastojaka, dobro ga izmešajte, promućkajte i svakodnevno, jednom dnevno, najbolje pre tuširanja, umasirajte u čistu, suvu kožu zahvaćenu celulitom tako da se dobro upije. Obucite neke stare pamučne pantalone, sedite ili lezite, odmorite, pročitajte nešto ili pogledajte omiljenu tv seriju. Nakon pola sata se istuširajte.

Višak soka ostavite u frižideru. Pripremite novu turu ovog prirodnog losiona po potrebi.

Kombinacija ovih moćnih sokova koji su poznati i provereni po svom fantastičnom delovanju u dermalnoj primeni učvrstiće kožu, podstaći će cirkulaciju, smanjiće naboranost kože i na kraju krajeva vidljivost celulita! Uz primenu ovog losiona svako jutro natašte popijte dve velike kašike jabukovog sirćeta u velikoj čaši vode.

Ovaj losion je toliko delotvoran da u 30 dana pokazuje vidne rezultate!

Vežba i ishrana koje podržavaju ovaj tretman

Ako želite da dugotrajno zadržite ove rezultate idealno je vreme da ubacite i fizičku aktivnost u svoj život. S obzirom na to da je celulit salo, kretanje će mu sigurno pomoći da se bolje otopi. Zato, razmotrite jogu, vežbe snage, brzo hodanje, plivanje, plesanje, skakanje na trampolini, borilačke veštine…

Stvorite naviku vežbanja od 20 minuta pet dana nedeljno. Zauzvrat vaše telo će vam uzvratiti ravnotežom i manjkom celulita.

Otarasite se celulita: 5 najefikasnijih vežbi za zategnutu kožu! (VIDEO)

Dijeta bazirana na namirnicama s manjim procentom masti pomaže u smanjivanju celulita, poput žitarica, a takođe pomaže i u izbacivanju toksina iz creva. Voće i povrće poput špargli, avokada, banana, brokolija i krušaka odlične su namirnice za preventivu razvoja celulita. Zato pokušajte da dnevno pojedete 5 serviranja ovih namirnica.

Drugi korisni dodaci koje možete da uvrstite u svoju dijetu su omega 3 masne kiseline, laneno ulje, ginko biloba i sojin lecitin. To su vrlo efikasni dodaci ishrani koji utiču na poboljšanje cirkulacije, metabolizma i štite od oštećenja ćelija.

Klonite se alkohola, šećera, cigareta i kofeina jer oni sužavaju krvne sudove i pogoršavaju sam izgled celulita. Takođe pokušajte da smanjite unos soli, s obzirom na to da so takođe podstiče zadržavanje vode i vidljivost celulita.

Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs