Da vam koža blista

Da celulit izbrišete kao gumicom: Evo šta treba da uradite! (RECEPT)

Sa dolaskom toplih dana žene počinje da hvata panika. Treba pokazati noge, bliži se leto i vreme kupaćih kostima, a telo je prekriveno celulitom... Ali ne paničite, pomoć već imate kod kuće
Nega
03:46h Autor:
Da celulit izbrišete kao gumicom: Evo šta treba da uradite! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Koža nalik na pomorandžinu koru nije nešto čime se žene ponose, a dolaskom toplih dana počinje da ih hvata panika. Treba pokazati noge, bliži se leto i vreme kupaćih kostima, a telo je prekriveno celulitom. Jedan od najefikasnijih načina rešavanja tih naslaga je masaža. Dovoljno je uzeti ulje za decu i svaki dan kružnim pokretima izmasirati površine prekrivene celulitom. Jeftinije od toga ne može.

Formula dobrog izgleda: Jedini siguran način da zauvek uklonite celulit!

Ako uz to posegnete za određenim kućnim preparatima, rezultat će se videti vrlo brzo. Neki deluju spolja, a neki iznutra. I ne zaboravite, dobra cirkulacija je važna u borbi protiv celulita, pa ne preterujte s nošenjem previše uske odeće. Takođe, prisilite se da svaki dan odvojite 15-ak minuta za vežbe koje će da podstaknu rad mišića na mestima gde se nalaze naslage.

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)

Napitak od limuna i kajenskog bibera - tri puta dnevo popijte koktel od čaše vode, sveže ceđenog limuna i nekoliko prstohvata kajenskog bibera, i tako svaki dan.

Trljanje kože kafom - kafa deluje na kožu podstičući cirkulaciju. Kožu je najbolje da protrljate kafom ispod tuša, dok je mokra. Za to može da vam posluži talog od kafe koju ste popili. Kožu trljajte nekoliko minuta, ali ne previše grubo pa isperite vodom. Nakon toga premažite je kokosovim uljem.

Borba protiv celulita: 5 stvari koje morate da znate da biste ga se rešili!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs