Najprirodnije rešenje

Prespavala je sa pola limuna na petama i čarapama: Ujutru je sačekao šok!

Problem ispucalih peta može biti veoma nezgodan i bolan. Ako ne želite da trošite novac na kreme i preparate, ovo je pravi način za vas kako da se što pre rešite problema
Nega
18:54h Autor:
Prespavala je sa pola limuna na petama i čarapama: Ujutru je sačekao šok!
Foto: Profimedia

Zima može biti loša za noge, jer ispucaju pete, koža postane suva i gruba, posebno kada dođe leto, a vi budete primorani da nosite letnju obuću. Tada se svi pitate kako se rešiti tog problema, a da ne morate da skrivate noge.

Da li treba da idete u salon lepote ili pak pokušate sami kod kuće da napravite lek? Da li je moguće da vaša stopala izgledaju mekano i zdravo, bez trošenja novca na skupe preparate? Ako vas muči ovo pitanje, imamo rešenje za vas. Ovo će staviti tačku na sve vaše probleme i dati vam željeni izgled u vrlo kratkom periodu.

Uklonite zadebljalu kožu sa peta: Žena (57) otkriva sjajan recept od dva sastojka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jer lek vam je odmah na dohvat ruke i skoro u svakom domaćinstvu - limun! Potrebno je samo da otvorite frižider i uzmete jedan svež limun. Da, dobro ste pročitali, jedan limun, odnosno njegova kora je savršen lek za ispucale pete i to je svakako najlakši i najzdraviji tretman.

Nikada ne bacajte limunovu koru: 7 upotreba za koje niste znali! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Izaberite limun koji je dovoljno veliki kako bi mogao da vam pokrije celu petu. Isecite limun na pola, iscedite sav sok i ostavite da bude samo kora, kao kad ga cedite za lumunadu. Naravno, možete usput napraviti limunadu i osvežavati se dok vam je limun na petama. Potrudite se da bude postavljen na najgrubljem delu pete i možete nazuti čarapu po želji.

Možda će vam biti neobično u početku, ali navićićete se. Ostavite limunovu koru da odstoji najmanje sat vremena, ali bi najbolje bilo da ostavite preko noći kako bi imalo pun efekat. Primetićete značajno poboljšanje sledećeg jutra i nakon nekoliko tretmana noge će postati meke i nežne.

Isprobajte i sami kod kuće i uštedite novac, umesto skupih pedikira i proizvoda za negu stopala, jer ovo je najefikasnije rešenje za vas.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs