Učite od najboljih

Savršeno obučena Britanka: Uz ovih 7 pravila, one nikad ne greše! (FOTO)

Uske farmerice i romantična, široka bluza uvek izgledaju dobro. Ujedno, to bi mogao da bude pravi primer britanskog stila - kombinovanje muških i ženstvenih komada
Moda
08:22h Autor:
Savršeno obučena Britanka: Uz ovih 7 pravila, one nikad ne greše! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski stil se može opisati kao miks Kejt Midlton i Sijene Miler. On je u isto vreme eklektičan, i bazira se na izvrsnoj kombinaciji starih i novih odevnih komada, piše Elle.rs.

Kao nijedne druge žene, Britanke su dame koje obožavaju da spajaju autentične, vintidž komade, moderne materijale i krojeve, pri čemu je glavni fokus na udobnosti...

Za razliku od drugih Evropljanki, poput dama sa podneblja Italije koje obožavaju da ističu svoje atribute neobičnim krojevima i šminkom, Britanke su uvek u potrazi za multifunkcionalnim komadima, koji bi se mogli okarakterisati kao "kežual" stil.

Obično se njihov stil zasniva na kvalitetnim stvarima koje čuvaju dugo u svom ormaru, i onda ih sezonski osveže na sasvim novi način.

Kako da odaberete pravi kaput za sebe: Dva najvažnija kriterijuma! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Klasična bela košulja je njihov osnovni komad Dobro skrojena košulja u beloj boji je obavezna stvar u njihovom ormaru. Ona može poslužiti kao univerzalan komad koji je odličan za sve dnevne, kao i večernje varijante. Kada se dobro iskombinuje sa ostalim komadima, bela košulja može da izrazi svu ženstvenost i seksepil jedne dame.

Štikle nose tokom celog danaŠtikle uvek čine da se osećate dobro, i daju samopouzdanje, a Britanke to dobro znaju i zato ih nose tokom celog dana. Zapamtite: one ne moraju biti opasno visoke ili neudobne! Dovoljne su i niske salonke.

Znaju da ne mogu da pogreše sa blejzerom i košuljomDobro skrojen blejzer je osnovni komad koji treba da se nađe u svakom garderoberu. On se odlično kombinuje sa belom košuljom ili majicom na pruge, posebno kada vam je potreban klasičan izgled. Nikada ne možete pogrešiti sa ovim stajlingom.

Prljave tajne koje krije etiketa na vašoj odeći: Ovo vam nikad neće napisati!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kombinuju muške i ženstvene komadeUske farmerice i romantična, široka bluza uvek izgledaju dobro. Ujedno, to bi mogao da bude pravi primer britanskog stila - kombinovanje muških i ženstvenih komada. Ove sezone se na njihovom repertoaru nalazi i svilena velika bluza sa izbeljenim džinsom ravnog kroja.Ne plaše se da nose komade u jarkim bojamaBritanke nemaju problem sa jarkim bojama, te se često u njihovim ormarima nalazi čitava kolekcija džempera različitih nijansi. Tople boje su odlične za postizanje ležernog izgleda, mogu dobro da se kombinuju sa ostalim odevnim komadima i u stanju su da osveže svaki stil.

7 načina da zimska odeća izgled skuplje: Novac vam nije potreban!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Biraju svedeni nakitAko shvatite da vam nedostaje neki detalj i nešto vam fali u vašoj odevnoj kombinaciji, onda samo dodajte dugačku ogrlicu u zlatnoj boji. Ona odlično izgleda u kombinaciji sa crnim kašmirnim džemperom.

Nose pantalone širokih nogavica kako bi postigle šik izgled, bez trudaOsim što su neverovatno šik, pantalone sa širokim nogavicama izdužuju figuru i odlično stoje svim damama. Britanke ih obično kombinuju sa košuljom ili polo majicama.

Uvek dodaju kožnu jaknu kako bi dale pečat svojoj kombinacijiDobra bajkerska jakna je veoma nosiv komad koji se jednostavno stilizuje. Ona je odlična za slojevito odevanje, i kada niste sigurni šta biste obukli preko male crne haljine i u stanju je da na neverovatan način začini svaki outfit.

5 odevnih komada prave Francuskinje: One imaju ovo u svom garderoberu bez obzira na sezonu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs