Sitnice

Odeća koju morate da imate u ormaru!

Neke klasične stvari morate da imate u ormaru kako nikada ne biste došle u situaciju da pomislite da nemate šta da obučete
Moda
23:40h Autor:
Odeća koju morate da imate u ormaru!
Foto: Shutterstock

Bela košulja

Ispod pulovera ili džempera, možda sakoa, ništa ne može da deluje elegantnije od bele košulje. A i ako vam je vruće na nekom mestu, najelegantnije je da ostanete upravo u košulji. Nemojte da mislite da je belu košulju jednostavno naći – mora da vam pristaje na ramenima, ne sme da se otvara na grudima, rukavi moraju da budu dovoljno dugi. Kada birate belu košulju, odvojite vreme i pare za to jer vredi za taj klasik.

Kožna suknja

Od vas zavisi kakvu dužinu želite, ali kožna suknja je kožna suknja i budite sigurni da će vas često dobro poslužiti ukoliko je budete imali u ormaru.

Klasični džemperčić

To su oni dobri stari džemperčići na kopčanje sa puno dugmića, sa okruglim ili blagim V izrezom oko vrata, a najklasičniji modeli sežu do pola kukova.

Tačkice

Tunika, haljina, pulover sa tačkicama su oduvek u modi. Crno bele su klasika za sve vremena, prodavnice su uvek pune njih.

Klasične ravne cipele

U crnoj ili bež boji - to je klasik koji je odličan za dugo hodanje gradom, kao i za putovanja. Udobne su, ako su kožne u njima noga "diše", a dobro izgledaju uz pantalone, kao i uz dugu suknju.

Torbica koja se nosi u ruci

Tako su to nosile naše bake, male torbice u ruci koje znače stil. To je modni dodatak koji podiže ceo stajling.

I za kraj... crveni ruž

Možda ćete zaista retko da ga nosite, ali kada vam se prohte da ga stavite, to će definitivno biti vaš dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs