Dočekana oštrim kritikama

Žena bez trunke originalnosti: Megan Markl u još jednoj kopiji! (FOTO)

Njen modni izbor je u prvom trenutku oduševio mnoge, ali se vrlo brzo ispostavilo da je opet u pitanju kopija, i to ovoga puta dvostruka

Moda
12:04h Autor:
Žena bez trunke originalnosti: Megan Markl u još jednoj kopiji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl sinoć je u pratnji supruga princa Harija uživala u nastupu čuvenog kanadskog Cirkusa sunca (Cirque du Soleil), u Rojal Albert Holu.

Za ovu priliku obukla je glamuroznu dugu haljinu sa šljokicama, uz koju je ponela jednostavne crne sandale i crnu klač torbicu.

Njen modni izbor je u prvom trenutku oduševio mnoge, ali se vrlo brzo ispostavilo da je opet u pitanju kopija, i to ovoga puta dvostruka!

Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)

Naime, neverovatno sličnu haljinu nosila je svojevremeno princeza Dajana, koja je definitivno jedan od nepresušnih izvora modne inspiracije, ne samo za Megan i njene stiliste, već i za ostatak sveta.

Sa druge strane, identičnu toaletu nosila je princeza Viktorija od Švedske 2011. godine, koja je tada takođe prvi put bila trudna.

Džulija Roberts i Nikol Kidman ukrale šou: O njihovom stajlingu sa crvenog tepiha svi pričaju! (FOTO)

Ljudi koji ne podnose vojvotkinju od Saseksa, a kojih je na internetu sve više, jedva su dočekali da je još jednom nazovu kopirantom, ženom bez trunke originalnosti i izveštačenom ženom koja na sve načine pokušava da se dodvori kraljici Elizabeti i britanskoj javnosti.

Da li se vama dopada kako joj stoji ova haljina? Da li vidite nešto loše u kopiranju tuđeg stajlinga?

Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs