Šta mislite?

Modni duel: Princeza Meri iskopirala hvaljenu kombinaciju Kejt Midlton, kojoj bolje stoji?(FOTO)

Zgodna brineta rođena u Australiji oduševljava svojim mladalačkim modnim stilom i razigranim kombinacijama koje uvek privlače pažnju

Moda
Autor:
Modni duel: Princeza Meri iskopirala hvaljenu kombinaciju Kejt Midlton, kojoj bolje stoji?(FOTO)
Foto: Profimedia

Danska princeza Meri je jedna od najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, a to je opet dokazala i na obeležavanju UN-ovog dana osoba sa inveliditetom u Kopenhagenu.

Lepa članica kraljevske porodice i majka četvoro dece ima zavidnu liniju pa bez problema može da nosi bilo koji stajling, jer joj sve sjajno pristaje.

Zgodna brineta rođena u Australiji oduševljava svojim mladalačkim modnim stilom i razigranim kombinacijama koje uvek privlače pažnju.

Dugo očekivan modni duel: Prva dama Argentine zasenila Brižit Makron! (FOTO)

foto: Profimedia

U Kopenhagenu je princeza Meri pokazala kako je itekako upućena u modna strujanja odabravši kombinaciju s kojom nema greške.

Princeza je iskombinovala crni sako sa zlatnim detaljem i suknju A-kroja kariranog desena (Aleksander Mekvin) s s crnim stileto cipelama.

Modni kritičari odmah su zapazili sličnost s nedavnom kombinacijom Kejt Midlton koja takođe nije odolela šarmu kultnih kockica odabravši crni uski top i kariranu suknju Emilije Viksted.

Kejt kakvu još nismo videli: Lepa vojvotkinja oduševila izborom odeće! (FOTO)

foto: Profimedia

Izgled bez greške, elegantna 46-godišnjakinja s nepogrešivim osećajem za modu, upotpunila je minđušama i neupadljivom ogrlicom.

Inače, kako se sve češće šuška, brak princeze Meri i njenog supruga princa Frederika je u velikoj krizi.

Kako se piše, u 14-godišnjem braku danske princeze Meri i njenog supruga, budućeg prestolonaslednika danske krune, u poslednje vreme nešto ne štima, a glasine idu toliko daleko da se priča kako više i ne žive zajedno.

No, čini se kako će supružnici na kraju ipak izgladiti svoj odnos, a to je otkrio i jedan blizak izvor: "Meri voli Freda i želi da bude kraljica, a uz sve to itekako dobro zna da će njih dvoje odlično vladati Danskom. Svesna je da Fred to ne bi mogao da uradi bez nje, ne bi mogao da bude kralj bez nje, jednostavno moraju da prebrode ova teška vremena.'

Nikad lepša: Mladalačka odevna kombinacija Kejt Midlton oduševila svet! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs