nEPONOVLJIVA

Zovu je Džeki Kenedi novog doba: Jedino ona može da zaseni Melaniju Tramp! (FOTO)

Ona nosi odeću isključivo domaćih dizajnera i oblači se sama. Zbog toga je jedinstvena i veoma moderna

Moda
Autor:
Zovu je Džeki Kenedi novog doba: Jedino ona može da zaseni Melaniju Tramp! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na samitu G20 u Buenos Ajresu protekle nedelje okupili su se brojni svetski lideri, uključujući domaćine, argentinskog predsednika Mauricija Macrija i supruge Julijane Avade, koja je na dvodnevnom samitu ponovno dokazala titulu jedne od najbolje odevenihprvih dama

Prva dama Argentine Julijana Avada nije bila preterano poznata široj javnosti sve dok nije zapela za oko američkom izdanju magazina Vog, koji ju je nazvao savremenom Džeki Kenedi, što je verovatno jedan od većih komplimenata koji se može dobiti.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Hulijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

Ali upoređivanje sa neponovljivom Džeki Kenedi lepa brineta smatra preteranim: "Džeki je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam autentičnost, imam svoj stil i ne upoređujem se ni sa kim".

Elegantna i prefinjena, ali itekako moderna prva dama jednako dobro izgleda u uskim farmerkama i belim patikama i u elegantnim večernjim haljinama. Na nedavno završenom samitu G20 u Buenos Ajresu zablistala je u nekoliko besprekornih izdanja kojima su dominirale upečatljive haljine s potpisom domaćih dizajnera.

Iza njenih odličnih stajlinga ne stoji tim stilista, već sve svoje modne kombinacije bira isključivo sama.

"Nakon što sam život posvetila svetu mode ne trebam nekog zaposliti da me savetuje šta da obučem. Sama biram svoje kombinacije", kaže Avada, čiji stil karakterizuje jednostavnost, pročišćene linije, modni minimalizam i opuštena elegancija.

Najčešće nosi kreacije argentinskog brenda Ménage à trois, a može je se videti i u odeći s potpisom takođe argentinskih brendova The Camarín, Gabriel Lage, Rome Remon, kao i porodičnog brenda Avada.

Prva dama Češke: I sama ne znam koliko novca trošim na odeću!(FOTO)

Kanadskog premijera Džastina Trudoa i premijera Italije Đuzepea Konta, Juliana je u ulozi domaćice dočekala u elegantnoj crnoj haljini iznad kolena, a prilikom susreta s francuskim predsedničkim parom Makron 44-godišnja Argentinka plenila je pažnju u asimetričnoj satenskoj košulji - haljini s atraktivnim cvetnim dezenom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Drugog dana samita Juliana Avada u ulozi domaćice s prvim damama zaputila se u muzej Vila Okampo u glavnom argentinskom gradu. Poznata po svom glamuroznom stilu, odlučila se za nešto jednostavniji stajling od Melanije Tramp, koja joj stilom u svetu prvih dama itekako parira.

Elegantnu dugu belu haljinu s tankim bretelama lepa Argentinka libanonskih i sirijskih porekla upotpunila je cvetnim sandalama i klač torbicom u identičnoj nijansi kreacije.

Večernji sati bili su rezervirani za svečani prijem gostiju u pozorištu Colon i novi model bele čipkaste haljine u kojoj je plenila pažnju.

Boja koja je izdominirala ove sezone: Nisu joj odolele prva dama, vojvotkinja i slavna advokatica! (FOTO)

Raskošnu belu haljinu od čipke viđenu na Juliani potpisuje argentinski dizajner Havijer Saiač, a nju je nosila uz bele sandale debelih bretela.

zemalja počele su pristizati već u četvrtak, a poslednjeg dana samita G20 na rasporedu su imale vođeno razgledanje Muzeja latinoameričkih umetnosti u Buenos Ajiresu (MALBA), neprofitnog muzeja i kulturnog centra otvorenog 2001. godine s ciljem promovisanja latinoameričkih umetnika.

Navedenim povodom Avada je zablistala u zanimljivoj crno-beloj haljini s cvetnim uzorkom koju je nosila uz crne sandale s PVC detaljem i zelenom torbicom s metalnim kaišem.

U velikoj završnici samita Avada se u predsedničkoj rezidenciji družila s kineskom prvom damom Peng Lijuan i predsednikom Si Đipingom, a uvažene goste pozdravila je u sjajnoj haljini izražajne boje fuksije s potpisom dizajnerke Evangeline Bomparole, vešto je kombinirajući uz crvene cipele na špic.

Za mesec dana blizu 6.000 eura: Toliko prva dama Francuske i predsednik Makron troše na oblačenje!

Juliana Avada treća je supruga argentinskog predsednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009., a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Bario Parkue, gde oboje žive. Zbog nje je Makri, bivši gradonačelnik Buenos Arijesa, ostavio tadašnju devojku. Venčali su se 2010., a godinu dana kasnije rodila im se kćerka Antonia. Lepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom, s kojim ima kćerku Valentinu.

I dalje ima ono nešto: Bivši supermodel i prva dama (50) pokorila modnu pistu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs