Da li je volite?

Poznata stilistkinja odgovorila na večno pitanje: U ovoj boji svi izgledamo privlačno!

Čak i ako vam nikada nije "legla", dajte joj još jednu šansu jer možda niste pogodili pravu nijansu

Moda
Autor:
Poznata stilistkinja odgovorila na večno pitanje: U ovoj boji svi izgledamo privlačno!
Foto: Shutterstock

Neke boje volimo više, neke manje, a neke ne bi ni u ludilu stavile na sebe. Iako ne stoje svima sve boje i njihove nijanse, ipak postoji jedna boja koju svako može da iznese, nezavisno od boje tena ili kose.

Stilista Helen Venables otkrila je da se radi o crvenoj boji. “Ona je uvek u središtu pažnje i ima jednak protok kroz spektar boja”, objasnila je. Venables savetuje da crvenu boju nosimo na gornjoj polovini tela kako bi istakle ono najbolje na sebi.

Modne greške zbog kojih izgledate kič i neukusno: Ovakvo oblačenje zaboravite!

foto: Shutterstock

“Važno je da vam je ispod brade boja koja vam najbolje stoji. Efekat koji proizvodi može biti iznenađujuće snažan – može vam dati svežinu, stanjiti vas ili vas učiniti starijima, debljima i iscrpljenima”, dodala je.

Psihologija mode: Popravite raspoloženje bojama!

foto: Shutterstock

Crvena boja simbolizuje energiju, strast i seksualnost i najupadljivija je od svih boja, zato nas savet stiliste ni ne čudi. Naravno, postoje brojne nijanse crvene – od narančasto-crvene preko grimizne do boje vina.

Čak i ako vam nikada nije "legla", dajte joj još jednu šansu jer možda niste pogodili pravu nijansu. Eksperimentišite, igrajte se različitim kombinacijama. Ko zna, možda ćete je i zavoleti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs