NEVIĐENA TRANSFORMACIJA DŽENIFER LORENS: Nakon što je unajmila novu stilistkinju, odlučila je da se TOTALNO promeni

Glumica Dženifer Lorens ima novu stilistkinju, a sa time je usledila i transformacija.

Moda
NEVIĐENA TRANSFORMACIJA DŽENIFER LORENS: Nakon što je unajmila novu stilistkinju, odlučila je da se TOTALNO promeni
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Džejmi Mizrahi, žena koja stoji iza nedavne transformacije stila Dženifer Lorens, otkriva misaoni proces koji stoji iza njenog novog uzvišenog izgleda.

Dženifer Lorens je otkako je angažovala Džejmi Mizrahi, progledala u pogledu stila. Osvešćeniji je i naginje ka visokoj modi, što možemo reći da joj i te kako pristaje.

„Postojala je svest da sve gurnemo napred na načine koji se osećaju visokomodno i namerno", rekla je Mizrahi za ,,Holivud Reporter" u intervjuu objavljenom u sredu.

Dženifer Lorens
foto: Patricia Schlein / StarMax / Profimedia

Par je zvanično počeo da radi zajedno 2023. Njihovo profesionalno partnerstvo je rezultiralo time da je Lorens postala majstor naslovnica sa tematikom tihog luksuza i sada visoke mode.

Ovih dana, kada ne krasi crveni tepih u elegantnoj Dior haljini, Lorens se može videti kako šeta ulicama Njujorka u kaputima Rou i luksuznim džemperima od kašmira brendova kao što su Totem i Botega Veneta.

Dženifer Lorens
foto: Antonin THUILLIER / AFP / Profimedia

Mizrahi je otkrila neke od svojih omiljenih izgleda u koje je obukla tridesetrogodišnju glumicu tokom prošle godine.

„Moj omiljeni izgled bila je Džen u crvenom Dioru u Kanu", rekla je stilistkinja. „Takođe mi se dopala njena siva ulična odeća u kojoj je nosila brendove Rou i Elsa Pereti."

Mi se samo takođe možemo složiti sa njenom stilistkinjom, Dženifer Lorens izgleda vrlo elegantno i visoka moda ističe njenu prirodnu lepotu na jedan veoma sofisticiran način. No, ne bismo rekli da je ona od skora počela da izgleda tako savršeno. Dženifer je oduvek bila majstorica dobrog ukusa.

1 / 12 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs