KAKO TO DA JE BALENSIJAGA KREIRAO OVAKO ELEGANTNU HALJINU? Kada je ONA izašla na crveni tepih, svi su rekli "TO JE TO"

Keri Maligan odabrala je Balensijaga haljinu za dodelu Oskara, a svi se čude kako je jedan brend ulične mode, kreirao ovakvu grandioznost.

Moda
KAKO TO DA JE BALENSIJAGA KREIRAO OVAKO ELEGANTNU HALJINU? Kada je ONA izašla na crveni tepih, svi su rekli "TO JE TO"
Foto: Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Niko ne može da iznese klasični holivudski diva stil kao Keri Maligan. Nema govora oko toga ko je na sinoćnoj dodeli bio najstilizovaniji i izgledao savršeno.

Trostruka nominovana glumica za Oskara, krasila je crveni tepih u zadivljujućoj crnoj pliš haljini u sirena stilu sa istaknutim donjim delom preko belog tila, što je rekreacija klasičnog Balensijaginog dizajna iz 1951.

Upotpunjujući svoj ansambl, dodala je stare dijamante Fred Leighton. Minđuše i crne operske rukavice. U pratnji Maligan na tepihu bio je njen suprug, muzičar Markus Mamford, koji je izgledao otmeno u potpuno crnom odelu. Dodajući malo prizvuk lošeg momka, nosio je i par sunčanih naočara.

Keri Maligan
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maligan je bila nominovana za najbolju glumicu za ulogu supruge kompozitora Leonarda Bernštajna koju tumači Bredli Kuper.

Kreativni direktor Balensijage, Demna(Vasalija), je bio posvećen očuvanju vintidž duha haljine, dok se pobrinuo da to sve izlgeda savršeno na glumici.

Za svoj kozmetički izgled, Maligan je dominirala minimalnom, svežom šminkom i stilizovala svoj prepoznatljivi plavi bob sa razdeljkom na sredini.

Maligan nažalost, sinoć ponovo nije imala prilike da osvoji Oskara, ali je definitivno osvojila titutlu najlepše odevene i sređene zvezde na dodeli

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs