BOGATAŠ UŠAO U RESTORAN SA CRNOM ČARAPOM NA GLAVI: Smatraju ga NAJOPASNIJIM LIKOM u HOLIVUDU, a on odbija da se pokaje

Kada je u pitanju Kanje Vest svi već znamo da od njega sve možemo očekivati, ali ipak nekako svaki put uspeva iznova da nas šokira

Moda
BOGATAŠ UŠAO U RESTORAN SA CRNOM ČARAPOM NA GLAVI: Smatraju ga NAJOPASNIJIM LIKOM u HOLIVUDU, a on odbija da se pokaje
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reper Kanje Vest pojavio se u svom najnovijem šokantnom i krajnje ekstravagantnom izdanju na zajedničkoj večeri sa bivšom ženom Kim Kardašijan u jednom restoranu u Malibuu.

Nosio je kožnu bomber jaknu i farmerke koje je uvukao u gumene čizme, a na glavu je navukao nešto što bi se moglo okarakterisati kao čarapa, tako da ostaje nejasno da li su večeru na kraju platili ili su u restoranu možda pomislili da je pljačka u pitanju!

Kanje Vest
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kimi se za tu priliku obukla u svom već prepoznatljivom stilu, a preko minijaturnog topa i duge suknje od antilopa nosila je crni dugi kaput istog materijala. Svima je zapala za oko njena neobična torbica, koju je nosila u ruci, u obliku šljokičaste cipele na štiklu.

Kim Kardašijan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši par ujedinio se kako bi proslavio diplomu njihove najstarije ćerke Nort Vest, a ostaje pitanje šta je Bjanka imala da kaže na ovu opuštenu porodičnu večeru iz koje je izuzeta.

Pre nekoliko dana Kanje Vest je uputio izvinjenje jevrejskoj zajednici zbog niz uvredljivih izjava, a sve na nagovor upravo Bjanke Cenzori koja je smatrala da je reper u opasnosti. Ipak, on se ne osvrće i sve češće nastupa sa provokativnim izajvama koje šokiraju sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs