BIVŠU KRITIKOVAO ZBOG ODEĆE, A SADAŠNJU ŽENU SKIDA GOLU GDE STIGNE: Stavio joj čarapu na glavu i srušio DOSTOJANSTVO

Mnogi se pitaju zašto Bjanka Censori trpi Kanje Vesta, uprkos svemu što joj radi.

Celebrities
BIVŠU KRITIKOVAO ZBOG ODEĆE, A SADAŠNJU ŽENU SKIDA GOLU GDE STIGNE: Stavio joj čarapu na glavu i srušio DOSTOJANSTVO
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

Kontroverzni reper Kanje Vest na društvenim mrežama objavio je niz skandaloznih fotografija na kojima njegova supruga Bjanka Censori pozira gotovo gola. Jedino je lice bilo prekriveno crnom maskom od lateksa.

Mnogi su komentarisali da je Kanje izgubio svako poštovanje prema svojoj ženi, kao i to da ona nema ni trunku dostojanstva i samopoštovanja.

Samo ove godine supružnici su viđeni u nekoliko navrata, a Bjanka je svaki put nosila provokativnu odeću. Pojavili su se i komentari da Bjanka trpi sve samo zbog slave i novca.

Honigman je, čitajući tarot karte za par, zaključila kako australska ljepotica "uživa u luksuznom životu i fokusirana je na sebe te prilike koje joj ovaj život pruža".

"Ova nezavisna karta u tarotu znači da Bjanka može slobodno donositi vlastite odluke, ali i da će ostati u ovoj vezi, kao da je reč o poslovnom dogovoru", objasnila je.

Za Kanjea je, pak, rekla sledeće: "Sve dok njegova vrednost raste, on je srećan. Klikovi na društvenim mrežama, pojavljivanja u noćnim klubovima, reper ceni svako javno priznanje. On je itekako svestan da mu ova prekrasna mlada dama koju ima kraj sebe može pomoći i učiniti mu brend još prepoznatljivijim - to je ono što Kanje voli".

1 / 10 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Sve dok imaju šta raditi zajedno, biće zajedno", dodala je pa čitanje završila rečima: "Ovde nema romantike, ali ima strasti. Veza postoji, ali emocije u ovom braku nisu prisutne".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs