RODILA ŠESTORO DECE, ĆERKU PODVALILA MUŽU, PA DOŽIVELA ŠOK: Sama ih vaspitavala, sad se ne zna ko od njih VIŠE ZARAĐUJE

Mnogi se pitaju kako Kris Džener vaspitava decu budući da je od njih napravila milionere.

Porodica
16:27h
RODILA ŠESTORO DECE, ĆERKU PODVALILA MUŽU, PA DOŽIVELA ŠOK: Sama ih vaspitavala, sad se ne zna ko od njih VIŠE ZARAĐUJE
Foto: Profimedia

Dok je podizala svoje, danas, šestoro veoma poznate dece, čuvena Kris Džener svakodnevno se služila "čašicom ili dve". Navodno, samo tako joj je polazilo za rukom da "hendluje" pritisak koji roditeljstvo sa sobom nosi.

Međutim, uspela je da ih izvede na put i od njih napravi "mašine za pravljenje novca". Naime, poznato je da iza svih projekata porodice Kardašijan-Džener, stoji upravo Kris.

Kris Džener
foto: Printscreen/Instagram/KrisJenner

Kris Džener vaspitala je sve ćerke da zarađuju novac tako što se razgolićuju. Na isti način i ona samu sebe promoviše. Takođe je objasnila svojim ćerkama da sve nesavršenosti treba da ispravi plastični hirurg, kao i to da se sve vrti samo oko dobrog izgleda i bogatstva koje treba javno pokazivati celom svetu.

- Roditelji su mene i sestru Kajli odgojili da budemo radoholičarke. To je nešto što zaista cenim - rekla je Kendal Džener, koja je srednju školu završila vanredno, kao i njena mlađa sestra.

Kim Kardašijan, Kris Džener
foto: Profimedia

Kris je bila udata za advokata Roberta starijeg od 1978. do 1991. godine.

Tokom njihovog braka par je dobio ćerke Kortni, Kim, Kloe i sina Roberta Džuniora.

Najpoznatija mamadžerka je upoznala Kejtlin, 1990. godine, koji je kasnije promenio pol i 2015. godine postao transrodna osoba. Par se na kraju razveo 2014. godine.

Kris Džener
foto: Profimedia

- Ali šta moj tata nije radio, pa ste poželeli da tražite negde drugde? - Pitala je Kloi majku.

- Ne znam jer je on bio tako sjajan muž i tako sjajan tata, i mislim da sam dospela u situaciju da sam mislila da je trava na nekom drugom mestu zelenija i napravila sam veliku grešku. To je moje najveće žaljenje u životu - rekla je Kris.

Zanimljvo je da se pričalo da Klo nije Robertova ćerka, te da mu je Kris podvalila dete.

Brus Džener, Kris Džener, Kajli Džener, Kendal Džener
foto: Profimedia

- Voleo je Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegova. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga - kaže prijatelj porodice.

Kris je u braku postalo dosadno, pa je Kardašijanu jasno i glasno rekla da planira da 'šara'. To se dodatno pojačalo nakon rođenja sina Roba.

- Žena se ne probudi jednog dana da bi shvatila da je snažna, to moraš da postigneš i zaslužiš. Moraš da prođeš kroz mnogo toga u životu zbog čega ćeš ojačati. Svaki put kada nakon pada ustaneš i otreseš prašinu sa sebe, to je korak napred. Bila sam srećna što sam napokon mogla da budem mirna jer sam znala da su deca sita, da idu u škole koje žele, da dobijaju sve što žele. Sve je bilo podređeno njihovim snovima, ali i tome da platim hipoteku i kredite. Ali nikada nisam odustala. - objasnila je Kris jednom prilikom.

Kris Džener
foto: Profimedia

Nos za biznis itekako je imala, što se još jednom potvrdilo 2007., kada je upoznala producenta Rajana Sikresta, a rezultat njihove saradnje bio je ‘Keeping Up with the Kardashians’, rijaliti šou koji poslednjih 13 godina prati živote celog klana Kardašijan-Džener. Tokom godina dobio je i mnogobrojne ‘nastavke’, poput ‘Kourtney and Khloe Take Miami’, ‘Kourtney and Kim Take New York’, ‘Khloe i Lamar’…

Kris Džener
foto: Profimedia

Zbog neverovatne popularnosti - o kojoj su maštali, ali da će se ostvariti u tolikoj meri, nisu ni sanjali - ponude su krenule da pristižu sa svih strana, a Kris Džener stala je na čelo cele porodice i u njihovo ime počela da donosi odluke. Upravo zahvaljujući njoj njena deca su zaradila milione, a ona se, ponosna na samu sebe, prozvala momager, što je zapravo kombinacija reči mama i menadžer. Danas nema polja na kojem se porodica Kardašijan-Džener nije okušala - rijaliti šouovi, dizajniranje odeće, kozmetika, pisanje autobiografija…

‘Moj moto u životu je uvek bio - ako ti neko kaže da nešto nije moguće, razgovaraš s pogrešnom osobom. Uz Kim sam dosta naučila oko toga gde je granica i kada se mama mora povući da bi nastupio menadžer. Ali dopuštam svojim ćerkama, odnosno klijentima, i da same biraju u nekim slučajevima.’

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs