FATALNA ŽENA NEMANJE VIDIĆA IZDOMINIRALA: Zbog 1 poteza mislili da se FOLIRA, ona dokazala suprotno i sve ZAPREPASTILA

Nemanje Vidića važi za jednu od najlepših žena fudbalera, sa godinama postaje se veća dama, a mnogi kažu da stari poput vina.

Moda
00:17h Autor:
FATALNA ŽENA NEMANJE VIDIĆA IZDOMINIRALA: Zbog 1 poteza mislili da se FOLIRA, ona dokazala suprotno i sve ZAPREPASTILA
Ana Vidić, Foto: LMXMP / Backgrid UK / Profimedia

Nemanja Vidić je jedan od najcenjenijih srpskih sportista u savremenoj fudbalskoj istoriji. Stekao je reputaciju kao snažan, čvrst i nepopustljiv defanzivni igrač, a iza sebe ima karijeru prepunu trofeja. Sve to ne bi uspeo, kako ističe, da pored sebe nije imao suprugu poput prelepe Ane Vidić.

Naime, upravo ova otmena, ali vrlo seksepila dama, mu je najveća podrška i vetar u leđa u svim segmentima života. Uglavnom izbegava javne događaje, a Nemanji je iz senke davala snagu da postiže sjajne rezultate na terenu.

Nemanja Vidić, Ana Vidić
foto: ATA Images

Retka prilika na kojoj se pojavila sa njim bila je revija u britanskoj ambasadi koja je pre nekoliko dana održana u Beogradu. U pitanju je modni događaj UK in Serbla Fashion Show u okviru kog su prikazani modeli Šinejd Gori, jedne od najpoznatijih kreatorki mlađe garde na britanskoj modnoj sceni, i Tamare Radivojević, koja je jedna od najuspešnijih srpskih modnih dizajnerki.

Ana je uslikana sa suprugom Nemanjom u svedenoj sivo-crnoj kombinaciji i sa trenutno najpopularnijom frizurom – italijanskim bobom. Iako je u pitanju najjednostavnije moguće izdanje, Ana je to ponela na spektakularana način, te je zasenula sve ostale.

Nemanja Vidić, Ana Vidić
foto: ATA Images

Sivi džemper iz crnu suknju i čarape na tufnice, čini se, da je u njenom slučaju dobitna kombinacija. Pokazala je na delu zašto se nalazi na vodećim pozicijama najbolje obuženih supruga sportista.

Venčanje daleko od luksuza, ali preplavljeno emocijama

U početku su svi mislili da se zabavlja sa našom teniserkom Anom Ivanović, jer se njegova supruga prezivala isto kao sportistkinja. Ubrzo je postalo jasno da je reč o potpuno drugoj devojci, koja pleni neverovatno harizmom, gde god se pojavi.

Ljubavnu bajku počeli su 2006. godine na Zlatiboru, kada je Nemanja bio bio prvotimac "Mančester junajteda" i reprezentativac Srbije, a ona apsolvent Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Postali su jedan od najpoznatijih parova, koji sve oduševljava svojom skormnošću, uprkos ogromnom bogatstvu koje poseduju.

Mnogi su očekivali da će njihovo venčanje biti glamurozno, ali je ceremonija bila veoma intimna i skromna. Crkveni brak su sklopili u crkvi" Preobraženja Gospodnjeg", a onda se veselje nastavilo u Kongresnom centru "Srbija". Najveći glamur tog dana bila je upravo nesvakidašnja ljubav koja povezuje Anu i Nemanju.

Ana Vidić
foto: DJ1 / Backgrid UK / Profimedia

Odrekla se svakog Nemanjinog dinara

Ana je tom prilikom napravila potez koji je mnoge iznenadio. Ana je navodno potpisala predbračni ugovor, u kojem se odrekla imovine slavnog supruga ukoliko dođe do njihovog razvoda, što je mnoge pozitivno iznenadilo. Imala je samo jedan uslov - ako se raziđu, fudbaler mora da plaća deci alimentaciju. Međutim, ljubav su još više učvrstili dolaskom na svet njihovo troje dece - Luke, Petra i Stefana.

Nemanja Vidić
foto: Profimedia

Ovim gestom, Ana je pokazala veliku ljubav prema svom mužu, kao i da nije jedna od onih kojima je novac najbitniji. Svoj porodični dom osnovalu su u Mančesteru, gde je Nemanja napravio uspešnu karijeru.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs