PLETENI KOMPLETIĆI KAO DEFINICIJA UDOBNOSTI: Donosimo 3 ideje za kombinovanje ovih toplih komada tokom jeseni i zime

Jedne od najudobnijih i najtoplijih modnih kombinacija koje su brzo osvojile dame širom modnog sveta.

Moda
Autor:
PLETENI KOMPLETIĆI KAO DEFINICIJA UDOBNOSTI: Donosimo 3 ideje za kombinovanje ovih toplih komada tokom jeseni i zime
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stigla nam je prava jesen a sa njom i niske temperature. Verovatno smo svi odma posegnuli za toplijim odevnim komadima a trenutni zaštitni znak jeseni i zime su definitivno različite vrste pletiva.

Savršene su za ležerne dnevne kombinacije kada želite da se "ušuškate" jer možete nadograđivati stajling slojevima. Takođe, mogu poslužiti kao odličan odabir i za nešto sređenije prilike ukoliko ih dobro uparite.

U pitanju je savršena odevna sredina između pidžame i farmerki i duksa koja je definicija udobnosti. Osećaćete se prijatno i sigurno ćete obožavati pletiva ove sezone.

Bilo da idete na brunch ili kafu sa drugaricama, u opuštenu šetnju... pleteni kompleti su lak i lep način da izgledate šik.

1. Pletena haljina.

Moda, Haljina
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Idealan stajliš komad za jesenje dane, možete je kombinovati sa oversajz košuljama i tako se dodatno utopliti. Vesele boje svakako podižu raspoloženje u tmurnim i kišnim danima. Uz dobre jesenje čizmice kompletirali ste svoj stajling.

2. Kroptop džemper i suknja.

Moda, Komplet, Amanda Holden
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Komplet neutralnih tonova i interesantnog pletiva je nešto što je idealno za svakodnevne aktivnosti. Pored toga što su mogućnosti njegovog kombinovanja zaista bezbrojne, on je topao i udoban a pritom izgledate sređeno.

3. Oversajz džemper haljina.

Eva Longorija, Moda
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odlična kombinacija za različite događaje, večere ili druženja. Uz adekvatne aksesoare spremni ste za polazak. Toplo, udobno a opet neverovatno efektno i moderno. Naravno, može poslužiti i za dnevne ili poslovne varijante. Možete je kombinovati sa interesantnim čarapama i time dopuniti celokupan stajling.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs