TAMARA VUČIĆ NOSI KOMAD GARDEROBE KOJI SVAKA ŽENA MORA IMATI: Ove jeseni je "MUST HAVE", jer skriva kilažu, a EFEKTAN JE

Odevne kombinacije Tamare Vučić su modna inspiracija mogim damama, jer za svaku priliku odabere odmereni stajling bez greške.

Moda
01:00h Autor:
TAMARA VUČIĆ NOSI KOMAD GARDEROBE KOJI SVAKA ŽENA MORA IMATI: Ove jeseni je "MUST HAVE", jer skriva kilažu, a EFEKTAN JE
Tamara Vučić, Foto: Printscreen Instagram -

Prvu damu Srbije Tamaru Vučić krasi istančan modni ukus, te nepogrešivo bira stajlinge za sve prilike - bilo da se radi o zvaničnim posetama ili opšutenoj šetnji sa prijateljima. Preferira klasiku koju začini zanimljivim detaljima. Tako je bili i ovoga puta prilikom odlaska u Peking suprugom - predsednikom Aleksandrom Vučićem. Njihove fotografije su obišle svet, a pripadnicama lepšeg pola je zapao za oko Tamarin poseban kaput.

Tamara Vučić
foto: Lyu Shuai / Xinhua News / Profimedia

Naime, predsednikova supruga obukla je crni komplet - bluzu i suknju, uz mat crne čarape i cipele sa blok-petom, a neobičan kaput je dao posebnu čar celom autfitu.

Model u beloj boji sa krznom na unutrašnjoj strani ima umerenu dužinu i jednostavne, uglavljene rukave, a prednja strana pokazuje šta je na njemu, zapravo, najvažnije. U pitanju su ukrasi urađeni vezom u srebru i pastelnim bojama, a istočnjački motivi ukazuju da je ovaj kaput izabran kao omaž zemlji domaćinu.

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs