pogledajte

NAPOKON JE ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, ONA JE MRZI: Ana Vintur izblamirala KIM KARDAŠIJAN na reviji Viktorije Bekam

Kim Kardašijan pojavila sa na reviji Viktorije Bekam u Parizu, obučena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što liči na "Osećam se tako loše" dok je razmenila koju sa Dejvidom Bekamom, a Ana Vintur je bili iziritirana. Šta se dogodilo?

Moda
Autor:
NAPOKON JE ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, ONA JE MRZI: Ana Vintur izblamirala KIM KARDAŠIJAN na reviji Viktorije Bekam
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Fanovi su uvereni da je Ana Vintur ignorisala sve vreme Kim Kardašijan jer se premestila nakon što je najpoznatija starleta sela pored nje na reviji Viktorije Bekam. Međutim, čini se da nisu u pravu, jer je Pejdž Siks objavio da je Vintur ipak sedela pored Kim tokom revije. Čak su u jednom trenutku snimljenje kako razgovaraju. Ali vratimo se na početak.

Kim Kardašijan, Viktorija Bekam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Internetom kruži snimak na kojoj Kim Kardašijan seda pored glavne urednice Voga. Ana je sedela prekštenih ruku i naizgled ignorisala rijaliti zvezdu, okrenuvši se da pogleda u drugom smeru prema Dejvidu Bekamu, koji je sedeo s druge strane modne urednice.

@highfashiontv what is going on ??? —- obsessed with kim’s look btw @kimkardashian @victoriabeckham #ss24#victoriabeckham#pfw#kimkardashian #annawintour#fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - highfashiontv

Obožavatelji su zaključili da je nakon toga Ana ustala i odmakla se od Kim jer se na jednom isečku vidi kako Kim sedi sama pored Bekama, dok Ane nema na vidiku.

Kim, obučena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što liči na Osećam se tako loše" dok je razgovarala sa Bekamom, iako nije bilo zvuka koji bi potvrdio što je tčno rečeno.

'Ana se preselila?', 'Oh, Ana je besna', 'Kimberli bi trebalo da popravi odnos s Anom' i 'Ana je zaista mrzi', samo su neki od brojnih komentara.

S Kim su na reviju došli majka Kris Džener i Kori Gembl. Reviju j pratio i Viktorijin suprug Dejvid sa njihovo troje djece - Harper (12), Kruzom (18) i Bruklinom (24) koji je došao sa suprugom Nikolom Pelc.

Reviju su gledale i Pamela Anderson, Olivija Palermo, Eva Longorija, Lisa Rina i Džena Lions.

U septemnru prošle godine Ana Vintur je takođe ignorisala Kim na Fendijevoj reviji na Nedelji mode u Njujorku. Na snimku koji je tada kružio videlo se kako Ana srdačno razgovara sa Sarom Džesikom Parker, a kad ju je Kim pokušala pozdraviti, ova ju je ignorisala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs