kako vam se dopada?

KAIA GERBER PROŠETALA PARIZOM U SAVRŠENOM ODELU: Mnogi misle da nikada više nije ličila na svoju mamu - SINDI KRAFORD

Kaia Gerber je poslednjih nekoliko godina prava inspiracija kada je u pitanju moda.

Moda
Autor:
KAIA GERBER PROŠETALA PARIZOM U SAVRŠENOM ODELU: Mnogi misle da nikada više nije ličila na svoju mamu - SINDI KRAFORD
Kaia Gerber, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ceo modni svet se ove nedelje sjatio u Pariz u kojem se održava Nedelja mode, pa je tako jako lako sresti neku poznatu damu poput Šarliz Teron, Dženifer Lorens ali i sve najpoznatije manekenke koje u pauzi revija šetaju ovim prelim gradom. Ćerka Sindi Kraford je definitivno jedna od onih manekenki koju svi vole da sretnu, jer je njen lični stil jedna riznica inspiracije kada je odevanje u pitanju.

Mlada lepotica šetala je Parizom sa takvom lakoćom da je očigledno da je modni posao za nju uživanje.

Dvadesetdvogodišnja manekenka viđena je na reviji brenda "The Row", zajedno sa drugaricom i koleginicom Kendal Džener. Za ovaj izlazak odabrala je šik sivo odelo, koje je iskombinovala sa identičnim pantalonama.

Kaia Gerber
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brend "The Row" osnovan je 2006. godine i brzo je postao omiljena destinacija slavnih, pretežno zbog toga što su njegove osnivačice glumice Meri-Kejt i Ešli Olsen. Tokom proteklih 17 godina, čvrsto se etablirao kao omiljen kod poznatih, ali i njihovih stilista: dizajn je minimalistički, odiše tihim luksuzom i osnovni je element u garderoberima modela kao što su Kendal, Džidži Hadid i, očigledno, Kaie.

I dok mi ostali sate provodimo na društvenim mrežama tražeći inspiraciju za idealni look inspirisan devedesetim, sve što Kaia treba da uradi jeste da pozove svoju mamu.

Kaia Gerber
foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Odelo, koje je Kaia uparila sa crnom košuljom, crnim lakovanim salonkama i tamnim naočarima, podseća na odeću koju je Sindi, nosila pre više od 30 godina.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe manekenke?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs