pogledajte

OBUKAO SAVRŠENO ODELO, A NA NOGE "NATUKAO" ONO ŠTO NAŠE DEDE NOSE PO KUĆI: Da li je Dejvid Bekam malo preterao?

Bivši fudbaler i jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, Dejvid Bekam, došao je sa porodicom u Pariz kako bi podržao svoju suprugu Viktoriju na njenoj reviji u sklopu Nedelje mode i šokirao javnost svojim neobičnim stajlingom.

Moda
14:06h Autor:
OBUKAO SAVRŠENO ODELO, A NA NOGE "NATUKAO" ONO ŠTO NAŠE DEDE NOSE PO KUĆI: Da li je Dejvid Bekam malo preterao?
Dejvid Bekam, Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid je nasmejan pozirao sa svojom decom – Kruzom i Harper, a svo troje su odabrali modne kombinacije u kojima su privlačili poglede.

Najmlađa Harper obukla je elegantnu belu haljinu koju je iskombinovala sa papučama na štiklu u nežnoj boji, dok je Dejvid koji je uvek savršeno stilizovan, napravio modni kiks.

Dejvid Bekam
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzna kombinacija popularnog fudbalera i supruga modne dizajnerke Viktorije Bekam, u kojoj se posebno isticao jedan omraženi detalj koji se zadnjih nekoliko godina istakao kao modni trend.

Kao podlogu svoju modne kombinacije Dejvid je obukao običnu belu majicu koju je iskombinovao sa elegantnim odelom u tamno plavoj boji, a posebno su upečatljivi bili modni dodaci. Svoj autfit je zaokružio braon torbom i sandalama u istoj boji, a ispod njih je obukao - bele čarape.

Dejvid Bekam
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Čarape i sandale ne samo da su prihvaćene u zadnje vreme, već se radi o trendu koji je podjednako osvojio uličnu modu i modne piste.

O ovoj kontroverznoj modnoj kombinaciji raspravlja se u raznim kulturama. Negde se radi o velikom promašaju, a negde, pak, o hrabrom modnom odabiru koji znaju nositi samo neke modno osveštene osobe. Poput Dejvida.

Kako se sa vama ovo sviđa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs