SAZNAJTE VIŠE

OBOŽAVATE MIRIS KOKOSA I SVE ONO ŠTO VAS PODSEĆA NA MORE I SUNCE? Onda su ovi PARFEMI idealni za vas

Miris koji nas defnitivno asocira na leto, plažu, more i sunčanje je miris kokosa.

Moda
Autor:
OBOŽAVATE MIRIS KOKOSA I SVE ONO ŠTO VAS PODSEĆA NA MORE I SUNCE? Onda su ovi PARFEMI idealni za vas
Najbolji parfemi sa mirisom kokosa, Foto: Shutterstock

Ovo su najlepši parfemi s mirisom kokosa:

Tom Ford Soleil Blanc

U bočici ovog oštrog i senzualnog mirisa kokos se zajedno s vanilom, mahunama tonke, amberom i benzoinom nalazi u bazi. Radi se o zaraznom mirisu koji će vas u mislima odvesti na neko privatno ostrvo na kojem jeto traje preko cele godine. Radi se o prelepom mirisu koji miriše na sunce i leto, koji je seksi i koji se stavlja kada vam se javi jaka želja za odlaskom na plažu.

Guerlain Coconut Fizz Eau de Toilette

Ova sveža, ali i izuzetno postojana mirisna kompozicija je prema rečima njenih tvoraca poziv da uđete u tropski vrt i uživate u svežini kokosove vode. Tu je i dašak svežeg voća, a prema rečima fanova mirisa, radi se o najosvežavajućem mirisu s kokosom koji se ikad pojavio na tržištu i koji će vas svojim mirisom svaki dan podsećati na sve lepote leta.

Juliette Has a Gun Sunny Side Up

Tvorci ovog mirisa kažu da kožu obavija poput popodnevnog sunca. Njegove note su vanila, amaris i jasmin, sandalovina, kokosovo mleko, koren irisa i jasmin.

Žene koje ga vole i rado nose kažu da se radi o veličanstvenoj kombinaciji koja će vam se sigurno svideti jednom kada miris probate. Miris je to koji, kažu, mami osmeh na lice u baš svakom trenutku.

L'Erbolario Cocco

Tvorci ovog mirisa kažu da san o putovanju na tropsko ostrvo postane realnost onog trenutka kada nanesete ovaj miris na svoju kožu.

Dolce & Gabbana Dolce Garden

Za ovaj miris njegovi tvorci kažu da nas vodi na baštensku zabavu u Italiji, a divni kokos jedna je od nota koje čine srce parfema. U bočici se našlo mesta i za mandarinu, magnoliju, neroli, vanilu, bademovo mleko...

Dame kojima je ovaj miris na listi omiljenih kažu da je kokos taj zbog kojeg miris podseća na plažu, a da se vanila, bademi i cvetne note s njim divno slažu i nadopunjuju.

Estee Lauder Bronze Goddess

Ovaj cvetni miris ima kokos u gornjoj noti. Sredinu čini cvet tiare, dok su bazne note vanila, amber i sandalovina. Simbolizuje beskrajno leto, a njegove obožavateljke kažu da su njime impresionirane. Miris je to, kažu, koji se može nositi na plažu, ali i daleko od plaže, u baš svakoj prilici.

Maison Margiela Replica Beach Walk

Ovaj miris podseća na miris kreme za sunčanje, slan ukus mora i miris vrućeg oeska pod nogama. Nosićete ga svaki put kada želite da se vratite sećanjima na sunčane letnje dane na plaži, zrake sunca koji greju vašu kožu i svež i lagani povetarac.

Ljubiteljke ovog parfema slažu se s ovim opisom. Miris je, kažu, tako lep i umirujući, podsetnik na baš dobar život.

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

Ovaj miris se na tržištu pojavio 2021. godine i od tada skuplja obožavateljke.

Žene koje su mu na samom početku dale priliku opisuju ga kao božanstveni miris koji preporučuju svim zaljubljenicama u kokos. Radi se, kažu, o sto posto letnjem mirisu koji podseća na odmor na nekom egzotičnom ostrvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs