ONA JE NAŠ NAJBOLJI MODNI PREDSTAVNIK U SVETU: Jelena Đoković ima jedno modno pravilo i svi joj se zbog toga dive

Uvek svedena i otmena, Jelena Đoković oduševljava svojim modnim kombinacijama a poznato je i da promoviše domaće brendove.

Moda
11:02h Autor:
ONA JE NAŠ NAJBOLJI MODNI PREDSTAVNIK U SVETU: Jelena Đoković ima jedno modno pravilo i svi joj se zbog toga dive
Modne kombinacije Jelene Đoković, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Jelena Đoković je jedna od retkih žena sportista koja je uprkos ogromnoj slavi svog supruga Novaka Đokovića ostala skromna. Retko, pa gotovo uopšte da ne koristi pomoć stiliste, sama bira šta oblači za mečeve i zaista joj ide od ruke da uvek izgleda lepo i stilizovano.

Prilikom gostovanja u jednoj domaćoj emisiji izjavila je da je po potrebi sama sebi i frizer i šminker kada su i neki prestižni događaji u pitanju. Baš zbog toga je povremeno znala da se nađe i na meti kritika ali je Jelena ostala dosledna svom prirodnom izgledu i ne mari za komentare.

Jelena Đoković
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna je od retkih dama koja uvek ima meru u oblačenju a ume da istakne i svoj negovan prirodan izgled. Neretko se opredeljuje i za garderobu domaćih dizajnera pa samim tim nema boljeg modnog ambasadora od nje u svetu.

Jelena Đoković
foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

Ona voli i neguje prirodan izgled, garderobu u kojoj se prvenstveno oseća prijatno i koja je ne sputava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Možemo primetiti da je takve udobne a elegntne odevne kombinacije birala i dok je bodrila svog supruga na tribinama.

Jelena Đoković
foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Vrlo često dobija pohvale i od strane svetskih medija za svoje kako kažu damsko oblačenje. Ni Novak nema problem da javno pohvali svoju suprugu pa je tako nedavno okačio na svoj instagram stori par Jeleninih slika sa jednog događaja.

Jelena Đoković
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena je ranije isticala kako je više "sportski tip" , međutim kada su u pitanju bitni događaji savršeno se uklopi sa svakom tematikom. Uvek izgleda otmeno i svedeno, među njenim stalinzima pretežno dominiraju pastelne boje i jednostavni krojevi koje upotpuni efektnim komadima nakita.

Ipak, primetili smo da ima jedno pravilo, a to je promocija srpskih dizajnera, pa je stoga neretko možemo videti u neobičnim kreacijama sa naših prostora, zbog čega je jedinstvena i orginalna.

Pogledajte još neke njene kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

1 / 14 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs