šta joj se desilo?

NIKAD GORI STAJLING SLAVNE HOLIVUDSKE LEPOTICE SVE ŠOKIRAO: Mnogi se pitaju da li je glumica imala ogledalo kod kuće

Kejti Holms je ovoga puta napravila veliki modni promašaj!

Moda
18:35h Autor:
NIKAD GORI STAJLING SLAVNE HOLIVUDSKE LEPOTICE SVE ŠOKIRAO: Mnogi se pitaju da li je glumica imala ogledalo kod kuće
Nikad gori stajling Kejti Holms, Foto: Profimedia

Glumica Kejti Holms pojavila se na konferenciji je za novinare u Njujorku povodom svoje uloze u novom projektu"The Vanderers". Međutim, iako je sve vreme bila nasmejana, svi su ostali u čudu kada su videlo njenu odevnu kombinaciju za tu priliku.

Naime, glumica se pojavuila u crnoj kožnoj jakni, a model nas podseća na one što su nosile žene krajem prošlog veka. Ispod nje je imala bluzu plave boje sa belim prugama i sako u istom dezenu, kao i braon široke pantalone.

Kejti Holms
foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ceo stajling je upotpunila malom tašnom u tirkiznoj boji i srebrnim salonkama. Kosu je blago prelomila, te su joj talasi neobavezno padali po ramenima, a šminke je na njoj bilo minimalno.

Kejti Holms
foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Autfit Kejti Holms se našao na udaru kritika korisnika drzštvenih mreža, te se najčešće može pričitati komentar "da li je imala ogledalo" ili "šta se ovde sa čim slaže", ali u jednom su svi složni - da glumica ima sjajnu figuru i posebnu lepoti, iako ponosno gazi petu deceniju.

Podsetimo, glumica je svetsku slavu stekla nakon što se 1998. pojavila u seriji "Dosonov svet" sa samo 20 godina, a još je poznatija postala kada se počela viđati s glumcem Tomom Kruzom, za kojeg je rekla da je bio njena dečija ljubav. Međutim, nisu uspeli da sačuvaju brak, a o njihovom odnosu se pogu porčitati razne priče.

1 / 6 Foto: Profimedia

Potom se Kejt godinama zabavljala sa Džejmijem Foksom koji je odbijao da se sa njom pojavi u javnosti. Posle dugog zajedničkog života i ta ljubav je doživela krah, a glumica je pohrlila u zagrljaj Emilija Vitole, 33-godišnjeg šefa i naslednika omiljenog njujorškog restorana "Emilio's Ballato", koji je izgleda zbog nje ostavio verenicu Rejčel Emos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs