KAKO IZGLEDA DANSKA PRINCEZA KADA SE VRAĆA SA ODMORA? Putnici su ostali zatečeni prizorom

Putnici koji su se zatekli na aerodromu u Sidneju ostali su zatečeni kada su videli princezu od Danske kako se ukrcava na komercijalni let ležarno obučena

Moda
Autor:
KAKO IZGLEDA DANSKA PRINCEZA KADA SE VRAĆA SA ODMORA? Putnici su ostali zatečeni prizorom
Princeza Meri, Foto: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danska princeza Meri iznenadila je sve prisutne kada se kao sav normalan svet pojavila na aerodromu u Sidneju. Putnici su ostali bez teksta kada se princeza ukrcala na komercijalni let noseći sa sobom samo najneophodnije stvari.

Pre par dana smo je gledali kako se kupa na plaži obučena u maslinasto zeleni kupaći kostim, dok se na aerodromu pojavila u blejzeru, beloj bluzi i farmerkama.

Veruje se da će se princezi uskoro pridružiti princ Filip i njihovih četvoro dece: Kristijan, Izabela, Vinsent i Džozefina.

Princeza Meri
foto: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Buduća kraljica Danske poznata je kao veoma prizemna osoba koja pazi na sreću princa Filipa i njihove dece.

Ali samo pre par meseci svedočili smo skandalu u koji je bila upletena Danska princeza Meri.

Naime, šuškalo se kako je do raskola u kraljevskoj porodici Danske došlo nakon što je mlađi princ Joakim pokazao "dubinu svojih osećanja prema snaji Meri."

Danska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Čak je i objavljen snimak na kojem se vidi kako Joakim pokušava da poljubi Meri na svečanoj zabavi Puka kraljevske garde.

Španski časopis je podsetio: "Očigledno pijan, izgleda da je mlađi sin kraljice Margaret pokušao da poljubi u usta svoju snaju, ali da se ona sklanjala koliko je mogla sa nemoćnim osmehom na usnama, dok je njegova žena Meri bila svedok ovog sramotnog čina."

Danska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Strani mediji spekulišu da je Joakim bio "duboko zaljubljen u svoju snaju" odmah nakon venčanja princa Frederika i Meri 2004. godine.

"Nije pomoglo čak ni to što je 2007. godine obajvio veridbu sa francuskom devojkom (princezom Mari) koja čak ima i isto ime i neverovatnu sličnost sa njegovom snajkom," piše časopis.

Ove glasine kraljevska porodica je odlučila da demantuje zajedničkim službenim posetama prinčeva i princeza Danske.

Kraljica Margaret i njen najstariji sin, princ Filip, odbili su da komentarišu ove nove navode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs