PRAVA DAMA

MELANIJA TRAMP NIKAD PROVOKATIVNIJA U NAJSKUPLJEM IZDANJU DO SADA: Pojavila se posle dužeg vremena NASMEJANA I PRELEPA

Melanija Trapm ima, definitivno, skoro pa nepogrešiv osećaj za modu!

Moda
21:02h Autor:
MELANIJA TRAMP NIKAD PROVOKATIVNIJA U NAJSKUPLJEM IZDANJU DO SADA: Pojavila se posle dužeg vremena NASMEJANA I PRELEPA
Melanija Tramp sve oduševila poslovnim stajlingom, Foto: Orit Ben-Ezzer/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Melanija Tramp je još jednom pokazala na delu zašto važi za jednu od najbolje obučenih prvih dama ikada. Iako se retko pojavljuje u javnosti otkako je njen suprug Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima, njeno prisustvo na pojedinim događajima uvek su budno ispraćeni.

Ovoga puta je lepa Slovenka sve oduševila savršeno uklopljenim poslovnim stajlingom u kojem se pojavila na glasanju u Palm Biču, gde živi sa porodicom. Mada na prvi pogled deluje kao da na sebi ima crnu bluzu bez rukava i sivu suknju, u stvari se radi o haljini sa potpisom brenda Aleksandar Mekvin čija je vrednost 1.990 dolara.

1 / 5 Foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Ako ste pomislili da je haljina supruge Donalda Trampa skupa, možete tek da zamislite koliko je odvojila novca za vrtoglavo visoke Louboutin kožne potpreticama. Međutim, ubedljivo najvrednija na njoj je bila Hermès tašnu čija je cena neverovatnih 14 hiljada dolara! Sa druge strane, ostala je dosledna svom stilu, te ni ovoga puta nije nosila upadljiv nakit.

Ono što je posebno bilo netipično za Melaniju je činjenica da nije skidala osmeh sa lica sve vreme, a dobro je poznatno da je dobila nadimak "čelična lejdi" zbog stalno ozbiljnog izraza lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs