pogledajte

PRVE DAME NA SAHRANI: Kraljica Ranija istakla se u jedinstvenoj haljini, dok je Bridžit vrlo smela i otmena

Poznate dame pokazale su stil i prefinjenost uprkos tužnom povodu. Na sahrani kraljice Elizabete pojavile su se u veoma otmenim haljinama.

Moda
14:49h Autor:
PRVE DAME NA SAHRANI: Kraljica Ranija istakla se u jedinstvenoj haljini, dok je Bridžit vrlo smela i otmena
Poznate dame na sahrani kraljice Elizabete, Foto: Profimedia

Sahrana kraljice Elizabete održava se danas u Londonu, a započela je u Vestminterskoj opatiji gde se okupilo oko 2.000 zvanica.

Ceremoniji prisustvuju najistaknutije ličnosti iz celog sveta, a među njima su i najviši državni zvaničnici, koji su došli u pratnji svojih supruga.

Prve dame stigle su u katedralu u skladu sa protokolom koji je bio na visokom nivou. Među istaknutim damama pojavile su se Bridžit Makron, kraljica Ranija, kraljica Leticija, princeza Šarlin, Kari Džonson i mnoge druge.

Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Bridžit je tom prilikom ponela duži kaput ispod kojeg je niosila jednostavnu crnu haljinu. Stajling je upotpunila kožnim rukavicama, koje su učinile da izgleda elegantnije. Na glavi je nosila fascinator baš kao i partnerka naše premijerke Ane Brnabić. Na nogama je imala crne salonke sa zlatnim detaljem.

Džo Bajden, Džil Bajden
foto: Profimedia

Prva dama Amerike odlučila se za crni komplet sa zlatnim dugmićima, dok je na glavi imala zanimljiv crni rajf koji je na sebi imao mašnu. Na nogama je nosila klasične crne salonke, od prevrnute kože.

Boris Džonson
foto: Profimedia

Supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Džonson pojavila se u dugoj haljini koja doseže do članaka, dok je u ruci imala poveću crnu torbu sa zlatnim detaljima. Haljina na sebi takođe ima zlatne dugmiće i širi pojas oko struka. Na glavi je nosila fascinator.

Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Kraljica Ranija stigla je među prvima, te je duži crni kaput A kroja, koji ima volane na jednom reveru učinio da izgleda jedinstveno. Ranije je obula crne lakovane salonke, sa malom zlatnom šnalom.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka pojavio se sa suprugom princezom Šarlot koja je uprkos tužnom povodu izgledala fascinantno. Nosila je svedenu dugu crnu haljinu, kao i fascinator na glavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs