Obavezno pogledajte video!

OVA DEVOJKA SE UDALA U HALJINI OD SAMO 400 DINARA: Izgledala je kao boginja, svadbu pratilo više stotina hiljada ljudi

Veliko bravo za ovu devojku!

Moda
20:57h Autor:
OVA DEVOJKA SE UDALA U HALJINI OD SAMO 400 DINARA: Izgledala je kao boginja, svadbu pratilo više stotina hiljada ljudi
Foto: TikTok

Naime, Džlijan Linč iz Ohaja nedavno se venčala za svog partnera, sa kojim uživa u ljubav već 13 godina. Ali, ona nije ubičajena mlada, naprotiv! Za ovu priliku odabra je haljinu, koju je platila svega 400 dinara! A njen potez oduševio je mnoge ljude širom sveta!

Džlijan Linč je na TikToku pokazala svoju venčanicu, a reči podrške i hvale su krenule odmah da se nižu ispod objave. Tada je i otkrila da je pronašla svoju haljinu za samo 3,75 dolara, odnosno 417 dinara. I naglasila da nije ni ni razmišljala o pronalasku venčanice u salonu.

Džlijan Linč
foto: TikTok

- Pošto se trudim da štedim, to je bila samo opcija - rekla je ova mlada žena.

Džilijan i njen partner nikada nisu ni planirali veliko venčanje, te su se odlučili za intimnu ceremoniju sa samo 30 gostiju u Arizoni, gde živi većina njihovih prijatelja i porodice.

Stotine hiljada korisnika TikTok-a pratilo je početak njenog venčanja i pohvalilo ‘uštedu’ koju je postigla.

Džlijan Linč
foto: TikTok

Ova simpatična devojka često na svojim društvenim mrežama i deli informacije gde se mogu kupiti stvari po vrlo povoljnim cenama. A kada je reč o haljini za svadbu, znala je da želi nešto jednostavno i belo. Nikako nije želela klasičnu belu venčanicu.

Nakon što je pretražila nekoliko prodavnica, svoju haljinu iz snova pronašla je u radnji polovne garderobe. Bila je potpuno nova - sa etiketom, čak je bila i na sniženju, a prva cena bila je 4, 99 dolara.

@jilly_lynch

AZ trip/wedding/honeymoon ✨highlights ✨

♬ This Will Be Our Year - The Zombies

Međutim, kako haljina nije bila u njenoj veličini, Džilijan je prepravku platila skoro 30 puta više od prodajne cene, te je sužavanje iznelo neverovatnih 110 dolara. Zatim je upotpunila izgled sa retro potpeticama a ukupna cena njenog svadbenog look-a iznosila je 121,75 dolara.

Originalna verzija ove haljine nastala je u saradnji dizajnerke Kamile Koeljo sa brendom Revolve i njena prava cena iznosi 220 dolara.

Pogledajte kako je izgledao kompletan stajling ove neobične mlade:

1 / 5 Foto: TikTok
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs