NISU MOGLI DA IM ODOLE!

NAJLEPŠE ŽENE SVETA ZAVELE VELIKE SRPSKE ŠMEKERE I POMUTILE IM RAZUM:A onda ih šutnule, jedan brak trajao SAMO 8h (FOTO)

Nijedan brak nije opstao!

Celebrities
19:12h Autor:
NAJLEPŠE ŽENE SVETA ZAVELE VELIKE SRPSKE ŠMEKERE I POMUTILE IM RAZUM:A onda ih šutnule, jedan brak trajao SAMO 8h (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako Srpkinje važe za jedne od najlepših žena, pojedini naši muškarci nisu mogli da odole šarmu svetskih lepotica! Ali, njihove ljubavi na kraju nisu imale srećan kraj, naprotiv, o njihovim razvodima danima se pisalo u svim medijima!

ANJA RUBIK I SAŠA KNEŽEVIĆ

Poljakinja Anja Rubik krasila je naslovne strane prestižnih svetskih magazina i radila revije za kreatore koji su u samom vrhu modne industrije. Često je pozirala obnažena, ali modni kritičari uvek govori za takve njene fotografije da su prava umetnost.

Bili su jedan od najlepših modnih parova, ali se ispostavilo da čak i to što su iz iste profesije nije bila olakšavajuća okolnost.

Anja Rubik, Saša Kuzmanović
foto: Profimedia

Saša Kneževićem je, takođe, bio poznati svetski model. Verila se 2010. godine u Beču. Venčali su se 2011. na Majorci i ostali u braku do 2015. godine.

Saša je navodio u domaćim medjima da su se razveli zbog različitih mentaliteta, ali da su ostali u dobrim odnosima i o bivšoj supruzi je imao samo reči hvale.

LENE KATINE I SAŠA KUZMANOVIĆ

Grupu “t.A.T.u” iz devedesetih i njihovih čuvenih hitova “All the things she said” i “Not gonna get us” verovatno se sećate. Međutim, taj bend pratila je kontraverza od samog početka! Naime, šuškalo se da su članica grupe Lene Katine i Julije Volkove u emotivnoj vezi.

Lena Katina
foto: Profimedia

Potom su se šokirale priznanjem da je njihova veza marketinški trik, a 2014. godine Lena se udala za Sašu Kuzmanovića, Srbina iz Ljubljane.

Posle 5 godina braka ovaj par se razveo, jer, kako su tada istakli, više nije bilo ljubavi između njih. Pokušali su na sve načine da sačuvaju zajednicu, ali im to nije polazilo za rukom. Iz te ljubavi su dobili sina Aleksandra.

ANDRIANA LIMA I MARKO JARIĆ

Definitivno, Andrijana je bila najlepša srpska snajka do sada! Jedana od najuspešnijih “Viktorijiih anđela” je jednom prilikom izjavila da je Marko oborio s nogu kada je posle njihovog prvog sastanka, došla kući i zatekla kuću punu ruža.

1 / 7 Foto: Profimedia

Marko Jarić i ona su bili u braku od 2009. godine a razveli su se 2016. Bez obzira što su stavili tačku na svoj brak, nastavili su da neguju dobre odnose.

S obzirom ma to da imaju dve ćerke, dogovorili su se da oboje žive u Majamiju, na Floridi, gde devojčice idu u školu. Paparaci ih i dalje s vremena na vreme uslikaju na ponekoj zajedničkoj večeri ili na odmoru.

ROBIN GIVENS I SVETOZAR TOLE MARINKOVIĆ

Teniski instruktor Svetozar Tole Marinković je rekorder kada je u pitanju dužina braka! Verovali ili ne, ovaj Srbin se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se venčali! Svetozar i Robin su se upoznali tako što ju je on podučavao tenis, a odlučili su da se venčaju 1997. godine.

Venčanje je bilo upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega i njemu je prisustvovao čak i sin Robin Givens, koji je tada imao dve godine. Tole i Robin su se rastali istog dana posle tačno osam sati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs