VENČANJE IZ SNOVA

ĆERKA EDIJA MARFIJA STALA NA LUDI KAMEN: Blistala u prelepoj venčanici, svi oduševljeni dekoracijom (FOTO)

Edi Marfi je sa svojom ćerkom prošetao do oltara, gde ju je predao njenom suprugu Majklu Havijeru.

Star wedding
Autor:
ĆERKA EDIJA MARFIJA STALA NA LUDI KAMEN: Blistala u prelepoj venčanici, svi oduševljeni dekoracijom (FOTO)
Udala se ćerka Edija Marfija, Foto: Profimedia/ editorial images

Ćerka Edi Marfija, Brija Marfi i Majkl Havijer su se zvanično venčali. Umetnica (32) i njen verenik glumac (36), razmenili su zavete pred 250 svojih najbližih prijatelja i porodice, na očaravajućoj ceremoniji na otvorenom na Beverli Hilsu, 9. jula.

Briju je do oltara odveo njen otac komičar Edi Marfi, prošetali su do krošnje, koja je bila punu belih cvetova i ruža. Njena majka, Nikol Mičel Marfi, takođe je bila pored svoje ćerke na taj poseban dan.

Tokom ceremonije, Brija je nosila prelepu venčanicu, Neta BenŠabua, koja je bila od čipke sa otvorenim ramenima. Svoj izgled upotpunila je cvetnom ogrlicom. Majkl je nosio crni smoking Knot Standarda, stilizovan od Dion Latimora, na odelu je imao dugmad od ružičaste ruže.

Cvetna tema je krasila njihovu halu, sa lusterima i vencima cveća i bajkovitim svetlima koji su ukrašavali ceo prostor za zabavu. Drveće je takođe bilo obasjano svetlima, dok su sveće i buketi ružičastih i belih ruža krasili stolove.

Na prijemu, Edi je izašao na podijum, sa gostima je podeli reči ljubavi prema svojoj najstarijoj ćerki.

"Samo sam veoma, veoma ponosan. Veoma, Veoma srećan, Lepo je videti vas sve i želim Briji i Majklu ništa osim ljubavi i sreće", rekao je Marfi

Na venčanju je nastupila velika zvezda Džoni Gil, koji je izveo svoje hitove.

U decembru, Brija je podelila kolekciju fotografija veridbe na svom Instagram profilu, nazvavši svog tadašnjeg verenika "Moje srce, moj najbolji prijatelj, moj zauvek, Volim te"..

Brija je jedna od Edijevih desetoro dece. Glumac takođe ima sinove Erika (33), Kristijana (31), Majlsa (29), Šejna (27), Maksa Čarlsa (3) i ćerke Zole (22), Bele (20), ANđele Ajris (15) i Izi Una (6).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs