IMA VELIKU CECINU PODRŠKU U SVEMU!

NE ZNA SE KOJA JE BOLJE STILIZOVANA: A Anastasija konačno progovorila o bivšem dečku i ljubavnom statusu!

Majka i ćerka su zablistale na otvaranju Anastasijnog salona lepote u Beograd, a mlada pevačica se tom prilikom osvrnula i na ljubavni život, o kojem se mnogo pisalo prethodnih dana.

Moda
14:27h Autor:
NE ZNA SE KOJA JE BOLJE STILIZOVANA: A Anastasija konačno progovorila o bivšem dečku i ljubavnom statusu!
Foto: ATA Images

Anastasija i Ceca su sve zasenila sjajnim odevnim kobminacijama. Dok se muzička diva odlučila za crno - beli kombinezon, Anastazija je odabrala kratku haljinu, koja prati liniju tela.

Novopečena vlasnica salona je ceo stajlnig upotpunila neobičnim roze - plavim čizmama i kožnom jaknom, a kosu je podigla u neobaveznu punđu. - Ovo je nešto što ja volim, dugo smo to pripremali. Veliki je dan za mene i moj biznis. Htela sam šminku, ali sam se odlučila za kozmetiku, ja vodim računa o svom izgledu. Mama je presrećna, uvek je tu da nas podrži - ponosno je istakla Anastasija.

Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Kako se dosta pisalo o njenom privatnom životu, končno je otkrila kakav je trenutno njen ljubavni status. - Možete videti po meni i mojoj energiji da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena - sa osmehom je rekla.

Takođe, osvrnula se i na vezu njenog bivšeg dečka Đorđa Kuljića, koji je, navodno, u vezi sa njenom drugaricom. - Ja sam rekla u više navrata da mu želim svu sreću. Ima pravo da bude sa kim želi, ljudi idu dalje i to je normalno. To me zaista nije povredilo. Što se mene tiče, meni to ne smeta, nisam emotivno uključena u to - zaključila je.

Svakako, otvaranje nije moglo da prođe bez njene majke, koja je došla savršeno stilizovana. Ceca je nosila lepršavi crno-beli kombinezon, koji je uparila sa crnim kaišem i torbom. Celuokupnu kombinaciju upotpunila je visokim repom.

Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Ljubavni život svoje ćerke nikako nije želela da komentariše, ali je zato otrkila da ih uskoro očekuje prvi zajednički nastup.

- Ja imam svoj repertoar, ona ima svoj. Biće veselo. Htela sam duet, ali mi je Anastasija dala korpu - rekla je šaljivo Ceca i dodala da nastuo biti 11. jula u Makedoniji.

Takođe, naglasila je da je veoma srećna što je Anastasija uspešna na više polja.

- Mnogo mi je drago, posebno zbog toga što radi na ostvarivanju svojih snova. Ja sam nju podržala, zašto da ne. Ovo je njoj super krenulo - kaže Ceca.

Koja je po vašem mišljenju bila bolje obučena?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs