ERIN voson

KRALJICA BOHO STILA OTKRIVA: Ovih 5 komada svaka žena mora da ima u svom ormanu, a to nije sve! (FOTO)

Ona je kul u svakom smislu te reči.

Moda
Autor:
KRALJICA BOHO STILA OTKRIVA: Ovih 5 komada svaka žena mora da ima u svom ormanu, a to nije sve! (FOTO)
Erin Voson, Foto: Profimedia

Njena karijera modela započela je 1997. godine u Dalasu, da bi s navršenih 18 godina svojim domom zvala Njujork. Odluka o preseljenju, kako sama kaže, omogućila joj je brži poslovni proboj, a jedan od njenih prvih angažmana bio je onaj za modnu bibliju – američki Vog.

Erin Voson imala je priliku da nosi modele za revije renomiranih imena u svetu mode, a reviju modne kuće Aleksandar Mekvin iz 2004. godine, inspirisanu filmom 'I konje ubijaju, zar ne', do danas smatra najboljom u svojoj karijeri.

Ova poznata lepotica s modnih pisti nedavno je udružila snage s osnivačicom brenda Musier i snimila kampanju kojom je predstavila efektne komade iz zimske kolekcije brenda.

U modnoj industriji Voson je imala priliku da uči od najboljih, a prema njenim rečima, pojedine komade svaka bi žena trebala imati u ormaru.

Na prvo mjesto stavlja džemper od kašmira, savršen par crnih pantalona, farmerice koje savršeno prate liniju tela, bela ili plava muška košulja i haljina koja može da se nosi iznova i iznova.

Prema njenom mišljenju, za dobar stil potrebno je ostati veran sebi i ne pratiti slepo trendove. Svoj karakter ova legendarna lepotica s modnih pisti voli da naglasi određenim askesoarima i odevnim komadima.

'Aksesoari su esencija svakog stajlinga. Stvaraju intrigu i teraju ljude da dublje istraže tvoju priču i poruku koju šalju', reči su 39-godišnje manekenke.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs