kako vam se dopada?

POVRATAK ŽENSTVENOSTI U REŽIJI KERI RASEL: Zvezda kultne serije u crno-beloj kombinaciji! (FOTO)

Domaći gledaoci najviše je pamte po ulozi u seriji Felisiti iz 90-ih, a danas 45- godišnja glumica Keri Rasel i dalje osigurava pažnju javnosti gde god se pojavi- i to svojim stilom,

Moda
Autor:
POVRATAK ŽENSTVENOSTI U REŽIJI KERI RASEL: Zvezda kultne serije u crno-beloj kombinaciji! (FOTO)
Keri Rasel, Foto: Profimedia

Zvezda serije 'Felicity' poslednjih dana vredno promoviše svoj novi film, triler 'Antlers', a na njegovoj svečanoj projekciji u Njujorku bila je glavna zvezda zahvaljujući elegantnom, modnom odabiru.

Protekle godine Keri Rasel je otkrila kako se još uvek bori s osećajem nelagode na velikim događanjima pa kako bi imala dovoljno samopouzdanja bira savršeno krojene komade, što je i ovoga puta bio slučaj.

GLUMICA SA PROTEZAMA I 30 KILOGRAMA VIŠKA: Ovakvo izdanje Rene Zelveger još niste videli!(FOTO)

Keri Rasel
foto: Profimedia

O njenim besprekornim izdanjima na promo turneji brine poznata stilistikinja Danijel Goldberg, a svojoj slavnoj klijentkinji ovoga puta je predložila zanimljiv model crno-bele haljine s potpisom brenda Proenza Schouler.

HALE BERI (55) U BOHO IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Upečatljiv dezen i nakit po poslednjoj modi! (FOTO)

Duboki izrez na području dekoltea i struka otkrivao je svetlucajuću, belu podstavu nalik topu s detaljem čvora, a elegantan utisak kreacije dodatno je naglasila presijavajućom klač torbomi bisernim minđušama kojim je oplemenila zalizanu punđu.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs