PERFEKTNO STILIZOVANI

BIBER-BOLDVIN MODNA DOMINACIJA: Hejli i Džastin održali lekciju iz stila na Met gali! Ovako se oblači sa ukusom!(FOTO)

Atraktivni par zablistao na Met gala večeri!

Moda
17:07h Autor:
BIBER-BOLDVIN MODNA DOMINACIJA: Hejli i Džastin održali lekciju iz stila na Met gali! Ovako se oblači sa ukusom!(FOTO)
Foto: Profimedia

Hejli Biber se definitivno pozicionirala kao modna ikona. Njen stil je sveden, autentičan, moderan i aktuelan, ali sa ličnim pečatom, uvek.

Hejli je poznata po jednostavnim komadima garderobe, upečatljivom aksesoaru, svedenim frizurama i šminki, ali pre svega - prirodnom i nepretencioznom izgledu, čak i na crvenom tepihu. Što nikako ne znači da lepa manekenka izgleda lošije ili manje glamurozno od ostalih zvezda - naprotiv!

Hejli Biber na Met gala večeri
Hejli Biber na Met gala večerifoto: Profimedia

Tako je bilo i sinoć na Met gala večeri 2021, gde su prodefilovale toalete vredne na stotine hiljada dolara i zvezde u stajlinzima od šokantnih, preko neukusnih do perfektnih. Hejlina toaleta definitivno spada u grupu onih petfektnih.

Manekenka i supruga Džastina Bibera na Met gala večeri pijavila se u dugoj crnoj, plišanoj haljini, sa dubokim dekolteom obrubljenim sitnim kristalima, koja joj je stajala kao salivena, a sama haljina odisala je elegancijim i prefinjenošću. Hejli je uz ovu toaletu ponela jednostavnu frizuru -neobavezno puštenu kosu savršeno kolorizovanu, diskretnu šminku i ogrlicu od kristala, koja se savršeno uklopila, tako da je ceo dojam imao odraz svedenog i relaksiranog glamura.

Hejli Biber
Hejli Biber foto: Profimedia

Da sve bude upečatljivije, ona i njen suprug uskladili su autfite. Džastim se pojavio u crnom odelu, sa pantalonama blago zvonastog kroja, ispod kojeg je imao jednostavnu belu košulju, a na nogama bele patike.

Njih dvoje, koji su inače mlad lep i skladan par, izgledali su prosto savršeno, i ako nas piatte, očitali su modnu lekciju mnogima koji su sinoć prodefilovali crvenim tepihom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs