Sve mu se vratilo

Ostavio devojku bez reči, pa saznao ko je ona zaista: Stigla me zaslužena kazna!

Bili su u vezi tri godine, od kojih su dve godine zajedno živeli, ali kada je ona htela da se venčaju, on se samo spakovao i pobegao iz stana dok ona nije bila tu

Ljubav i zavođenje
17:50h Autor:
Ostavio devojku bez reči, pa saznao ko je ona zaista: Stigla me zaslužena kazna!
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je živeo sa svojom devojkom, pa je odlučio da je ostavi bez reči i objašnjenja i da se odseli u drugi grad, da bi ona nakon nekoliko godina na kraju trebalo da mu postane šefica.

Ta priča sada je dobila nastavak, a muškarac je odlučio da podeli šta se dogodilo nakon što je saznao da će mu bivša devojka postati nadređena. Podsetimo, muškarac je anonimno na stranici Ask a manager tražio savet šta da radi nakon što je saznao da će mu bivša devojka, koju je ostavio na najgori mogući način, biti direktorka u školi u kojoj radi kao profesor matematike.

Muž je ostavio zbog duplo mlađe sekretarice: Njena reakcija oduševila ceo svet!

foto: Shutterstock

On i Silvija bili su u vezi tri godine, od kojih su dve godine zajedno živeli, ali kada je ona htela da se venčaju, on je tokom božićnih praznika, dok je ona bila van grada kod roditelja, odlučio da raskine. O tome je nije obavestio, već se samo spakovao i odselio iz države. Ali, nekoliko godina kasnije saznao je da će postati direktorka škole u kojoj radi, pa je o tome pisao na internetu, nakon čega je dobio brojne komentare i reakcije. Tada je obećao da će javiti šta se posle događalo.

U svom drugom pismu je objasnio da je kontaktirao sa Silvijom i odeljenjem za ljudske resurse i objasnio situaciju u kojoj se nalazi. Dobio je odgovor iz tog odeljenja, a šefica ga je pozvala na razgovor. Objasnila mu je da ne mogu da se predomisle u vezi s novom direktorkom i da će ona doći na to radno mesto, ali da će njih dvoje morati da se drže određenih mera kako ne bi imali probleme na poslu.

Bila u vezi sa partnerom 10 godina: Jednog dana otkrila jezivu istinu o njemu! (VIDEO)

foto: Shutterstock

"Predložene mere bile su mi previše ekstremne. Zato sam odmah dao otkaz koji je prihvaćen", napisao je on. Dodao je i da ga je stigla zaslužena kazna nakon kukavičkog poteza. Par se nije ponovno susreo, ali ovaj muškarac sigurno je naučio svoju lekciju.

Ostavio je pred oltarom: Evo kako je najveće poniženje u životu prihvatila kao blagoslov! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs