Inspiracija

Ostavio je pred oltarom: Evo kako je najveće poniženje u životu prihvatila kao blagoslov! (FOTO)

Kada je mladoženja ostavio pred oltarom, dala je otkaz u firmi i kupila kartu u jednom pravcu, i otputovala u Aziju
Lifestyle
15:58h Autor:
Ostavio je pred oltarom: Evo kako je najveće poniženje u životu prihvatila kao blagoslov! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/notwedordead

Obučena u venčanicu stajala je ispred oltara čekajući svog mladoženju, ali on nije stigao. Kejti Kolins (30) bila je slomljena kada je shvatila da je njena dugogodišnja ljubav ostavila na dan venčanja.

Slomljena od stida i boli, daje otkaz i kupuje kartu u jednom pravcu za jugoistočnu Aziju. Nije znala šta je čeka kada je sa rancem na leđima krenula u obilazak Tajlanda, Indije i Nepala, piše Daily Mail.

Nije mogla ni da sluti da će je ovaj potez naterati da ostvari svoj dečiji san i postane pisac.

Istinita priča o ženi ostavljenoj sat vremena pred venčanje: Čekala bajku, a dočekala pakao!

A photo posted by Katy Colins (@notwedordead) on Jul 16, 2015 at 10:56am PDT

"Svi su mislili da sam poludela. Nisu mogli da shvate da ću sada sama da putujem po svetu, a pre ni do prodavnice nisam išla bez prijatelja ili dečka. Međutim, ja sam osećala da je to prava stvar. Možda zvuči otrcano, ali ja sam pronašla sebe", rekla je za Daily Mail.

Sa diplomom engleskog jezika u džepu, Kejti je oduvek sanjala da će napisati roman. Odlučila je da redovno postavlja objave na svom blogu "Nisam udata, nisam ni mrtva" kako bi rodbnina i prijatelji bili upućeni u to šta joj se dešava na putu. Međutim, ovaj blog je dostigao veliku popularnost.

"Ljudi koji me uopšte nisu poznavali, a čitali su moj blog, počeli su da mi šalju mejlove podrške u kojima su pisali kako sam hrabra što sam dala otkaz i otišla na putovanje," priča Kejti.

A photo posted by Katy Colins (@notwedordead) on Apr 22, 2015 at 9:07am PDT

"Dobila sam poruke od muškarac i žena koji su takođe bili ostavljeni na oltaru i koji su čitajući moj blog našli ohrabrenje i inspiraciju da urade nešto sa svojim životom. Ako si ostavljen ne znači da moraš da se sažaljevaš i jedeš velike količine sladoleda. "

Kako je putovala po Aziji i Indiji, Kejti nije mogla a da ne napiše o tome šta je doživela.

"Počela sam sa nekoliko poglavlja, nesvesna da je to početak romana. Cilj mi je bio da saberem utiske. Osećanja su se gomilala kako sam videla Tadž Mahal, pešačila podnožjem Himalaja i jednostavno sam ih pretočila u knjigu. To je bila velika promena od par meseci pre toga kada sam samo razmišljala o venčanju i bračnom životu. Kada sam sela i o svemu razmislila nekako mi se ukazalo da je to moja druga šansa, da moram da se preispitam," iskrena je Kejti.

Verenik je ostavio sms porukom pred venčanje: Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao! (FOTO)

A photo posted by Katy Colins (@notwedordead) on Dec 2, 2014 at 12:15pm PST

Od tada ona, sa rancem na leđima putuje po svetu. Bila je na proputovanju po Južnoj Americi šest meseci, protekle dve godine je živela u Francuskoj predajući Engleski jezik.

Živela je u malom Francuskom ribarskom selu kada je dobila ponudu za izdavanje knjige.

"Ironija je u tome što sam poziv za izdavanje knjige dobila na isti datum kada me dečko ostavio pre oltarom, samo tri godine kasnije. Taj poziv je bila nagrada za to što sam bila hrabra i odvažno živela život kakav sam oduvek želela," navela je Kejt.

Kada je njen prvi roman izašao u prodaju, publika ga je opisalao kao "Bridžit Džons na putu", toliko je smešan i zanimljiv bio.

Ostavljena na užasan način: Muž se pokupio i otišao nakon 10 godina braka!

A photo posted by Katy Colins (@notwedordead) on Oct 26, 2014 at 10:49am PDT

Ona kaže da još uvek u svojoj torbi nosi venčanicu, ali da smatra da je to što je bila ostavljena na oltaru najbolja stvar koja joj se u životu desila.

A photo posted by Katy Colins (@notwedordead) on Sep 11, 2014 at 11:37am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs