Uživajte sa partnerom bez odeće na sebi

Šta sve možete da radite goli?

Otkrivamo vam nekoliko ideja šta sve možete da raditi goli. Iako će sve ove stvari lako dovesti do strastvenog i nezaboravnog seksa, ne moraju nužno da budu vezane za vođenje ljubavi
Ljubav i zavođenje
10:06h Autor:
Šta sve možete da radite goli?

U četiri zida svog stana možete da radite šta vam je volja. Za početak, skinute sve krpice sa sebe i priredite partneru pravo iznenađenje. Evo nekoliko predloga koji vam savetuju šta sve možete da radite goli, a da to nije nužno seks... Parovima sa kraćim stažom ovo će dodati ulje na vatru, dok će veterani, nakon malo sramežljivosti, probuditi zaboravljene strasti.

Budi moj modelIskopajte svoj digitalni fotoaparat i predložite partneru seksi foto snimanje. Započnite fotosešn potpuno odeveni, kako biste modelu dali dovoljno vremena da postane siguran u sebe. Vrlo brzo nakon svake fotografije skinite po jedan komad odeće, dok ne budete potpuno nagi. Kada završite sa ludiranjem ispred fotoaparata spremite dobru, penušavu kupku i napunite kadu. Svoje fotografisanje možete nastaviti i u kupatilu.

Počastite partnera masažomMasaža je najbolje oružje protiv stresa i nema te osobe koja će je odbiti! Nakon napornog dana recite partneru kako ćete se pobrinuti za njega, ali bi i on to trebalo da učini za vas. Udobno se smestite i krenite sa masiranjem po redosledu koji želite. Dohvatite ulje za masažu, zagrejte ga rukama i neka vas telo vodi. Obavezno isključite telefon i televizor, a pustite neki lagani CD, sa pesmama koje odišu romantikom ili erotikom.

Striptiz pokerAko nemate pojma o pravilima pokera, igra će biti smešnija i kraće će trajati, ali to je i čitava poenta zar ne? Kako koji igrač izgubi, on mora skinuti jedan odevni predmet. Ako želite izazovniju igru, neka pobednik odredi koji će predmet završiti na podu.

Štedite vodu – udvoje je lepše

Zašto se ne biste zajedno okupali? Napravite najlepšu zabavu za sva vaša čula i osetite kako vam se najpre svaki mišić opušta, apotom kako vas telo zove na blud. Tuširanje može biti ritualno iskustvo koje vas zbližava, ali i podgreva strasti u vezi. Iznenadite partnera - setite se svih onih silnih reklama za spa centre i dočarajte takav izgled i u vašem kuaptilu. Zapalite sitne svećice, prigušite svetlo, a ukoliko ste veliki fan romantične atmosfere, kupite nekoliko ruža i latice prospite po podu. Koliko je ovaj scenario idelan za opuštanje i zavođenje, videćete sami kada vam se u kadi, džakuziju ili tuš kabini. Prskajte se ukoliko želite, dopustite mu da tušira svaki deo vašeg tela, a zatim se prepustite mokrim seksualnim fantazijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs