Najintimniji doživljaj

7 najboljih vrsta poljubaca

Poljupci na kiši, nakon dugog iščekivanja, bez reči, mogu doneti više zadovoljstva nego bilo šta na svetu. Poljupci slave ljubav, intimu i daju vam uvid u nečiju dušu
Ljubav i zavođenje
14:06h
7 najboljih vrsta poljubaca

Danas se sve manje ljubimo. Vremena baš i nema, a ubrzani životni tempo nas češće odmah uvuče u seks, često bez puno poljubaca. Ipak, poljupci su za većinu žena (i muškaraca koji se ne stide da to priznaju) najdraži deo veze. Uz savet da se ljubite češće, donosimo 7 vrsta poljubaca koje najviše volimo.

Prvi poljubac

Bilo da je reč o nekome ko ti se dugo sviđa ili nekome koga si tek nedavno upoznala, prvi poljubac uvek sa sobom nosi određenu magiju. Prvog poljupca se uvek sećamo, a čak i kada nije toliko dobar, bolji je od svih ostalih

Poljubac u čelo

Kada je reč o nekome koga samo želiš da otkačiš nije najbolji, ali ako je reč o nekome koga stvarno voliš, poljubac u čelo je nešto najslađe na svetu. Naravno, ne izaziva napad strasti, ali sigurni smo da je slađi od čokolade.

Napokon poljubac

Poljubac sa dečkom koji se upravo vratio sa dvomesečnog puta nije baš najnežniji, ali je jedan od najboljih koji postoje. Mnogi su povredili svog partnera praktikujući ovakav poljubac, ali to nije nešto što im možemo zameriti.

Bez reči

Poljubac koji dolazi sasvim iznenada, a oduševljava svaki put. Najčešće se događa u klubovima kada oboje znate šta se događa, ali niko ne želi da preduzme prvi korak. Strastven, brz i neočekivan: ovo je poljubac zbog kog se uvek smeškamo i danima posle.

Na kiši

Romantičan, pogotovo ako ubacimo malo drame. Iako se najčešće događa samo na filmu, ponekad naletimo na njega i u stvarnom životu. Ovo je tip poljupca koji nam potpuno skrene pažnju sa činjenice da kisnemo i da ćemo se vrlo verovatno prehladiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs